fredag 15 juli 2011

Rosenseriens Proteinshampo. Recension


Om Rosenseriens Proteinshampo
Milt krämigt schampo som ger håret glans och elasticitet. Innehåller proteiner som bygger upp hårstrået så det blir starkare ju längre tid schampot används. Bra vid torr och känslig hårbotten, färgat och behandlat hår. Passar alla hårtyper. En liten mängd blandas med vatten i handen och masseras in i vått hår. För bästa effekt avsluta med att skölja håret med svalt vatten. Kräver inget balsam. Palmkernel (NA-Laureth sulfate), som finns i schampot är en mycket mild tvättsubstans som kommer från palmer. Den har även ekocertifikat. 220 ml.

Detta tyckte jag om!
Mitt hår blev väldigt skadat efter graviditeten. Tidigare har jag alltid haft tjockt och glansigt hår men efter amning och hormontoppar och dalar så tappade jag rätt mycket hår, min hårbotten blev torr och irriterad och jag kunde aldrig riktigt få till håret så som jag ville ha det. Jag har känt att genom att använda detta proteinshampot har jag reparerat mitt hår så att jag nu känner mig nöjd igen! Jag har inte längre torr och irriterad hårbotten och jag tycker att håret är lättare att fixa! Det är svårt att säga vad som beror på shampot och vad som beror på att mina hormoner har lagt sig. Men jag kan i alla fall garanterat säga att håret blir silkeslent och lätt att hantera med detta shampo. Det är väldigt drygt och det räcker med att ta pyttelite!! Sedan behövs det inget balsam i håret efter detta shampo. Det är lika lätt att kamma ut håret utan och det känns inte strävt och skadat.

Detta tyckte jag mindre om
Jag skulle gärna ha mer doft på shampot. Jag gillar när håret doftar fruktigt och nytvättat. Doften på shampot är rätt så neutral. Självklart luktar det gott, men bara lite för anonymt om man säger så.

Skulle jag rekomendera produkten till andra?
Absolut! Detta är lätt det bästa shampot jag har använt och jag kommer fortsätta använda det! Flaskan räcker en evighet och jag har använt shampot i flera månader och kan knappt känna på flaskan att det är använt. Du behöver bara några droppar i handen för att få upp ett bra lödder och håret känns direkt friskare!

Här kan du läsa mer om Rosenseriens Proteinshampo

3 kommentarer:

 1. Hahaha ja precis! :) Usch, stolle!

  Vad gör du uppe så här tidigt/sent? Mailade dej tidigare idag angående vinsten :)
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Det där schampoot kanske man skulle pröva, mitt hår är inte heller vad det en gång var! Jag vet inte om du sett det men jag tror att det är ngt knas med Sofies blogg igen!

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Tack för att du sa till Caroline. Jag hade bara glömt den där dumma knappen :) Så det ordnade jag snabbt och lätt :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar