lördag 11 juni 2011

Babybjörn Bärsele Miracle

Om Bärselen

Detta tycker vi om!
 • Axelbanden är breda, mjuka och sköna. Som sin favoritryggsäck ungefär där man kunde packa hur mycket som helst till utflykterna utan att man fick ont i rygg och axlar.
 • Ryggstödet som ger bekväm stadga i ryggen. Jag har testat flera bärselar innan men detta är den enda ryggskenan som faktiskt fungerar och som ger bra stöd. Det är jätteskönt med stödet som håller ryggen rak.
 • Midjebältet. Som går att justera så det sitter precis perfekt på ett enkelt sätt. Det kan man göra med ena handen när barnet redan sitter i selen. Fungerar! Ger verkligen avlastning. 
 • Enkelheten. Jag tycker det är krångligt att sätta på mig bärselar, hitta rätta öppningar, knäppningar, spännen, hit och dit. Men denna är väldigt enkel och smidig! 
 • Kvalitén. Det märks att det är bra kvalité och jag känner mig trygg när jag bär Wille i denna bärselen.  Mjukt och skönt material som luftas!
 • Viktavlastande. Wille väger över 10 kilo men när jag bär honom i bärselen känns det plötsligt som han inte väger mer än 5 kilo. 
 • Passar bra! Magnus kan använda den, vilket är den första bärselen som verkligen funkar för honom.
Detta tycker vi mindre om.
Ni vet att vi brukar ha ett litet parti där jag skriver om de "fel" vi hittat i produkten eller de saker vi helt enkelt tycker mindre om. Vi kan inte hitta någonting med denna bärsele som vi inte gillar. Den gör allt den ska göra och den funkar precis så bra som vi hade hoppats på. 

 Skulle jag tipsa andra om produkten?
Absolut! Vi hade med bärselen till Danmark när vi skulle gå över sanddynerna ut till grenen. Jag gick med Wille i bärselen i ca 2 kilometer och jag tyckte inte ens det var jobbigt! Ryggstödet fungerar perfekt och avlastar där den ska avlasta. Wille verkade trivas i bärselen också och sov halva vägen och jollrade andra halvan

Vill du också ha en Miracle Bärsele?
Du kommer ha chans att vinna en Miracle Bärsele här på bloggen inom kort. Alla kan vara med och tävla och tävlingsreglerna kommer vara enkla. Vill du inte vänta tills dess så finns den självklart att köpa exempelvis hos Jollyroom. Där kostar den just nu 1295 kr och då får du med ett överdrag på köpet! Ni som vill vänta och chansa på att ha turen att vinna bärselen. Glöm inte att lägga till bloggen på Bloglovin så du inte missar tävlingen!

Follow I got too much time to kill
 
Betyg

5/5

3 kommentarer:

 1. Jätteroligt att läsa vad du tycker om selet! Vi står i valet och kvalet om vi ska köpa ett nytt nu eller vänta tills "tvåan" kommer. Anledningen till detta är att vårt sele gick sönder under vår Londonresa, det gav liksom vika i det hårda man har mot sin kropp (mellan kropparna kanske man också kan säga)...så jag har en fråga till dig =)
  Hur verkar den här, känns det som att den skulle kunna ge vika? Eller är den riktigt stabil?
  Jag förstår att det kan vara svårt att uppskatta något liknande, men det är svårt att få någon uppfattning när man bara klämmer på olika selen i butikerna! Våran är använd av en bebis som idag är 7 månader och väger 9 kg (vi hade räknat med att kunna använda den ett tag till OCH till fler barn-tji fick vi!)
  MVH/JoHannah

  SvaraRadera
 2. Wille väger ju över 10 kilo och jag gick sammanlagt 3 kilometer i sträck med honom utan att få ont i ryggen eller att Wille tyckte det var jobbigt. Selen känns väldigt stabil i spännena! Det är ju bra kvalité!

  Sen är detta den enda bärselen jag har sett med sån ryggskena hela vägen. Det är SÅ SKÖNT!

  Men sen vet man ju inte hur länge en bärsele håller, det kan man ju aldrig veta med någonting. Men denna känns i alla fall väldigt säker och stabil.

  SvaraRadera
 3. Tack för svaret! Jag tycker att den ser väldigt bekväm ut i ryggen som du skriver. Vi hade en rock star baby och den är inte så stabil i ryggen, kanske om man har en jätteliten bebis men inte till vår.
  Vi har börjat fundera på om det kanske blir en sån där man har på ryggen ist, mer vandrings aktig (har ingen aning om vad de kallas, såg dem när jag var till barnens hus och klämde på bärselen). Det är svårt med barnprylar...
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar