onsdag 29 juni 2011

Jag vill Njuta!

Wille har kommit på hur man ställer sig på knä för att kunna nå de roliga filmerna på hyllorna.
Hej Alla! Klockan är 6.30 och jag och Wille har varit vakna sedan 05.00. Av någon anledning ville han inte somna om efter vällingen. Efter vi var i Skövde har Wille börjat äta på nätterna igen. Men det gör mig ingenting. Jag insåg att jag inte riktigt var redo för honom att sluta. Han var redo, vilket var skönt. Men jag är glad att han har gått tillbaka lite. Nu njuter jag av att gå upp. Tycker inte det är jobbigt alls. Jag nästan längtar tills att jag får höra hans gnäll innifrån sovrummet så jag kan smyga in dit och bara gosa med honom. Ibland sitter vi och myser nästan en timme innan Wille får välling och somnar om. Vi bara kramas och skrattar och gosar. Det är underbart!

Jag trodde aldrig jag skulle bli en sån person som får panik över att tiden går. Jag har hela tiden sett fram emot nästa steg i Willes liv, och det gör jag självklart fortfarande. Men oj vad tiden går snabbt och jag börjar få panik över att jag inte njutit tillräckligt. Att jag inte slappnat av och bara uppskattat det jag har. Som när jag ammade längtade jag bara tills jag skulle sluta amma och börja med riktig mat. Jag skulle göra allt för att få amma några gånger till. Den underbart mysiga känsla som man bara tog förgivet när man hade chansen. Och det är nog därför som jag älskar att Wille har gått tillbaka till att vilja äta på natten. Jag har fått en andra chans att uppskatta det och njuta av den stunden. Istället för innan när jag bara längtade till att han slutade.

Med detta vill jag ju inte på något sätt säga att jag längtar tillbaka till tiden som varit. Det gör jag inte direkt. Jag tycker det är roligt att Wille blir äldre och att utvecklingen går framåt. Jag älskar att Wille lär sig nya saker och utforskar och skapar sig en personlighet. Men jag skulle gärna vilja åka tillbaka i tiden och bara njuta lite till. Ta bort stressen över allt onödigt. Stressen över Willes sömn. Stressen över maten. Stressen över stressen. Det löser sig! Men det är lätt att vara efterklok. Det är svårt att inte stressa upp när man är mitt inne i allt. Ni som själva har barn förstår nog mig.

Oj nu har jag verkligen rabblat här känner jag. Wille har till och med somnat framför bolibompa på TV nu så nu ska jag bära in honom till hans säng så vi får sova om och ladda inför dagen som kommer. Idag ska vi på PoolParty i Kumla hos Sofie och Oliver. Ska bli roligt att träffa alla kompisar säger Wille och jag tycker det ska bli roligt att få träffa mina vänner också!

Ikväll ska jag försöka få upp en ny tävling eller Auktion. Vi får se :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar