fredag 10 juni 2011

Hela natten och Mamma!

Hej Alla! Idag är en fantastisk dag. Wille sov hela natten utan att ens vakna för första gången! Helt otroligt. Från 19.30 till 8.00. 12.5 timme :) Härligt Wille!!! Sedan har min mamma varit här och hälsat på. Det är alltid lika trevligt! Vi var på stan och gick till stadsparken och picknickade med Svenska jordgubbar, årets första, Supergoda och kostade bara 25 kr! fynd. Sedan när vi skulle gå hem gick vi genom stan, glömde helt bort att det var studenten, vi fastnade självklart mitt i kortegen!

Där var det lastbil på lastbil på traktor som åkte på led med den ena slogan efter den andra. Med några favoriter som "1 flak studenter, 20 flak öl" eller "Behöver du en ny dräng? Ring 0348840. Nykter tills på Måndag" jag tyckte bara så synd om Wille som låg där i sin vagn när det var så jättehög musik som spelades och folk och fläkt överallt. Vi lyckades i alla fall springa mellan två lastbilar och kom hem tillslut. Men det var roligt!

Hemma gav jag mamma en försenad mors-dag present och lite annat smått och gott. Mamma tycker att det är som julafton varje gång hon kommer hit, det tycker jag är roligt :) att jag får skämma bort henne lite också hon som alltid skämmer bort mig så mycket!

Ikväll ska jag jobba på Strömpis! Någon som ska dit?

3 kommentarer:

 1. ah oki, kanske något man ska testa då. jag har blodgrupp B och det är ju inte den vanligaste så kanske behövs =) ska nog kika in på det framöver =)

  SvaraRadera
 2. Haha, 12,5 timme blev det väl, inte 24? ;)

  SvaraRadera
 3. Hihi 24,5 timma var väl att ta i :)
  Kram kram

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar