torsdag 30 juni 2011

Nytt Jobb

Hej! Är precis hemkommen från en arbetsintervju som kassapersonal på Ica Maxi. Ett perfekt sommarjobb och även extrajobb sen när jag ska plugga! Skulle vara där klockan 10 i morse men försov mig totalt. Fy så pinsamt! Det är ju typiskt när man har chans att få ett jobb och självklart ska man just den dagen försova sig. Jag har inte försovit mig på flera år! Jag ringde och berättade som det var och bad om ursäkt och fick en ny tid klockan 13. Åkte dit med svansen mellan benen och bad hundra gånger om ursäkt. Som tur va fick vi bra kontakt med varandra och jag hade blivit rekommenderad från min chef på Cherry så det hela gick vägen ändå!!

Jag gick därifrån med anställningsbevis, nycklar, kläder och på Måndag gör jag min första dag. Jag ser verkligen fram emot detta! Älskar kundbemötande och Service. Det ska bli kul att få jobba mer också. Vissa dagar klättrar jag på väggarna här hemma. Sen är det skönt att kunna spara föräldradagarna till ett senare tillfälle. Åh vad härligt! Grattis till mig :)

9 kommentarer:

 1. Grattis till det nya jobbet! kram

  SvaraRadera
 2. Grattis vad kul. :D
  Kramar.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Ica är bra extra jobb. Jobbade ju 9 år på min, så vill du ha en Ica kurs så säg till:)
  Kram annika Granberg

  SvaraRadera
 4. åh va kul !! STORT grattis :)

  SvaraRadera
 5. HAHAHA! Förlåt... Men vilken tur i oturen! Jösses, det är såååå typsikt att det händer vid såna dumma tillfällen då det aldrig får hända!

  Skoj att han/hon bortsåg förseningen och att du fick en anställning ändå :) GRATTIS!

  kram kram

  SvaraRadera
 6. Det gäller ofta att ha kontakter. Tur för dig!Inte lätt få jobb!

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar