lördag 25 juni 2011

Midsommarmys

Godmorgon! Nu är man lite härligt midsommarsliten. Det blev en lugn kväll men kroppen reagerar ändå på ett glas vin så det känns i kroppen att man var uppe sent och drack lite alkohol. Men det är faktiskt bara trevligt när det är så sällan =) Vi grillade och åt jordgubbar som man gör på midsommar :) Sedan spelade vi kubb och fotboll och på kvällen spelade vi sällskapsspel till kaffet. En väldigt trevlig midsommar!

Vi hade tänkt gå hem på kvällen, men det började spöregna så vi beställde istället en Taxi med barnstol. Efter mycket diskuterande om tiden så bestämde vi att taxichauffören skulle vara utanför om exakt 25 minuter. Så efter 20 minuter väckte vi Wille som blev helt snurrig. Varför ska jag upp nu? tänkte han. Men klockan gick och ingen taxi. Efter 1 timme fick vi ringa och undra vart bilen tog vägen och hon förklarar att det blivit något fel fast killen nu är på väg. Så 20 minuter senare kom vår taxi. Det är ju så störande att det alltid ska bli fel med taxis. Dom är fruktansvärt dåliga på att ha koll på bokningar och se till så deras bilar kommer till rätt ställe på rätt tid. Men vad har man för det? Inga andra företag skulle kunna skita i ett bestämt avtal men sen ändå kunna ta fullt betalt och inte ens behöva be om ursäkt. Vi krävde att slippa betala extra för barnstolen när vi fått vänta i 1.5 timma. Men han blev bara sur och skyllde på att det inte var hans fel. Det tog ett tag för oss att övertala honom att vi förstod att det inte var hans fel, lite gulligullande och förklara att det måste vara jobbigt att jobba dessa tider för honom och när saker och ting krånglar. Och tillslut gav jag honom 20 kr dricks för att slippa betala 100 kr extra för bilbarnstolen och massa extra fjäskande också. Grinig blir jag på sånt!

Men som tur var hade vi jättetrevligt och det var så mysigt att få tillbringa lite tid med Magnus som ett par och inte bara som föräldrar.

Stilig MidsommarWille i ny skjorta.

Härligt att kunna festa lite tillsammans. Så mysigt!

         
Sedan körde vi klockan och det var Jonas som tog hem vinsten men Karin var inte långt ifrån =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar