onsdag 15 juni 2011

Vaxat benen (Varning)

Inför poolpartyt idag testade jag att vaxa mina ben.
Jag testade Safe Epil från Gunry.
Väldigt effektivt kan jag lova som ni ser på bild nr 2! Allt hår försvann direkt! Jag har endast testat att vaxa mina ben en gång innan och då tyckte jag inte att håren försvann tillräckligt bra. Jag fick göra om hur många gånger som helst och tillslut tappade jag tålamodet och det slutade med att jag såg helt fläckig ut. Nu var vaxet så effektivt så allt hår försvann. Men tyvärr var mina ben tydligen väldigt känsliga så jag fick härliga irritationsutslag. I Förpackningen fick man med våtservetter med olja på som man skulle ta på benen. Det gjorde jag och det var jätteskönt. Så nu har utslagen nästan helt försvunnit (på några timmar) och nu känner jag mig len och slät. Men fortfarande så ser jag lite ut som en plockad höna. Hoppas det irriterade försvinner helt för då kommer jag absolut fortsätta vaxa mina ben istället för rakning i fortsättningen. Man behöver inte göra det lika ofta och det blir ju en helt annan lenhet. Det gör faktiskt inte så ont heller som man tror.

Betyg3 kommentarer:

  1. Sådär blir mina ben också av vaxremsor, tacka vet jag varmvax man stryker på själv :)

    SvaraRadera
  2. oj då, skönt att det lagt sig lite iallafall! kanske skulle testa det! har bara vaxat en gång, och då var det ett smalben när jag var lite halvfull och skulle iväg på fest. behöver jag säga att det blev ganska misslyckat..? :)

    SvaraRadera
  3. bra att det var bra produkt att det försvann, har samma erfarenhet som dig att inte ens hälften försvunnit när man vaxat. fast vet int eom jag vågar testa om man får röda utslag jag ahr känslig hud med

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar