torsdag 2 juni 2011

Maj månads aktiviteter

Nu har ännu en månad passerat och jag registrerar fortfarande alla (de flesta) av mina aktiviteter genom Runkeeper. Några gånger har min mobil dött, eller så har jag glömt den hemma, så det blir ju inte exakt. Men jag räknar med att jag glömmer mobilen lika många gånger per månad ändå så det jämnar ut sig :) Jag har som mål att bli bättre och bättre för varje månad och röra mig mer och mer. Maj månad har i alla fall varit bättre än April så nu ska Juni vara bättre än Maj. Jag är taggad!!

April


Totalt antal aktiviteter: 8
Totalt antal km: 30.35
Maj


Totalt antal aktiviteter: 13
Totalt antal kilometer: 36.16

Sedan kom jag precis hem efter en löptur. Jag planerade att köra intervall på ett färdiginställt program som fanns. Men det tog musten ur mig direkt, jag var nära på att storkna efter endast halva programmet. Det var alldeles för långa intervaller. Promenadsträckan för lång, springsträckan för lång, joggsträckan var för kort. Så jag måste ställa om det så det funkar lite för mig så ser jag fram emot att gå ut en runda till imorgon. Som jag sa innan. Juni ska bli min bästa månad hittills! :)

2 kommentarer:

 1. Med LCHF tar du bort allt som har mer än 5 % Sockerarter av 100g, dvs inget bröd, ris, pasta potatis, men massvis med proteiner och fett från feta mjölkprodukter som riktig grädde och smör.
  Frukt bör bara intas i begränsade mängder och grönsaker är ok om de vuxit ovan jord !
  Jag har gått ner från ca 70 - 57/58 och håller vikten med den här typen av mat. Visst fuskar jag ibland ( smågodis är min last ) men i övrigt funkar det kanon ! kram

  SvaraRadera
 2. Det är nästan så jag skämms över att erkänna det men det närmsta träning jag kommar är promenader, bus med viggo och tunga lyft på jobbet ;)
  Hmm... då kanske det är lite samma grej med GI och LCHF ! Fast får man inte äta fullkornsprodokter och sånt med GI ?

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar