fredag 17 juni 2011

Tävling Pinsamt!


Nu är det dags att starta en ny Tema-tävling på bloggen. Ni minns väl Humor-tävlingen? Jag tyckte det var väldigt roligt att läsa era skämt så jag bestämde mig för att jag vill höra fler roliga saker. Denna gången ska det inte vara påhittade historier, denna gången ska historierna vara riktiga och dom ska ha hänt er! Inte en kompis, inte er sambo, utan er själva!

1 pris: Den mest pinsamma historien (Enligt läsarna)
Vinner 3 valfria priser ur Goodiebagen

2 pris: Den mest pinsamma historien (Enligt mig)
Vinner 2 valfria priser ur Goodiebagen

3 pris: En av er som röstar
Vinner 1 valfritt pris ur Goodiebagen

Kom ihåg att du måste anmäla dig till Goodiebagtävlingen innan du skickar in ditt bidrag!
Skicka in ditt bidrag till:
Erikawilhelmsson@hotmail.comJag vill ha ditt bidrag senast den 24/6


Här kommer mitt bidrag! :)

För ca 7 år sedan köpte jag min första digitalkamera. Efter att använt den flitigt under några månader bestämde jag mig för att skicka in mina kort på framkallning. Jag brände ut alla kort jag skulle framkalla på några skivor och gick till en butik i stan som framkallade kort. Jag gav skivorna till en kille i affären som skulle fixa framkallningen till mig och sedan gick jag hem. Ont anade om vilken pinsam härva det hela skulle orsaka.

Bland mina oframkallade foton fanns några "privata" bilder. Jag tänkte framkalla dom till min dåvarande pojkvän. Dom var rätt så oskyldiga, men absolut mer privata än offentliga helt enkelt. Jag tänkte att förmodligen är det ingen som tittar på folks bilder längre när allt är så datoriserat. Så många ska framkalla bilder, inte har dom tid att se varenda bild. Det gör ingenting  intalade jag mig själv, ingen kommer lägga märke till mina fem små bilder på mig själv i sexigt nattlinne. Jag övertalade mig själv att det absolut inte kunde komma tillbaka och bita mig. Oj vad fel jag hade.

Efter flera veckor hade jag fortfarande inte fått brevet om att mina bilder var klara. Jag väntade en vecka till men när jag fortfarande inte hört någonting gick jag till butiken och frågade vad som hänt med mina bilder. Han började titta runt i datorn, och bland fotopåsarna som fanns där. Han hittade ingenting. Han sa att de förmodligen var på väg och bad mig komma tillbaka inom några dagar. Vilket jag gjorde. Han bad om ursäkt igen, ringde runt lite och berättade sedan för mig att mina bilder hade fastnat i tullen. I tullen? frågade jag. Då förklarade killen för mig att de skickade alla digitala bilder över till London där dom framkallade korten och skickade fotopåsarna tillbaka till Sverige. Jaha tänkte jag? Så varför har dom fastnat i tullen?

Min fotopåse innehöll okänt föremål. När fotopåsen åkte genom metalldetektorn hade det gett utslag och tullen hade varit tvungen att konfiskera och undersöka min fotopåse. Varför det? Jo för Någon hade tappat ner en nyckelknippa i just min fotopåse. Förmodligen killen som framkallade korten förklarade killen i kassan till mig.

Det hela med att en dator skötte alla framkallningar, och att ingen skulle se mina kort försvann poff som i en dröm och där ser jag framför mig hur en finnig sommarvikarie sitter och stirrar på mina halvnakna kort. Urk. Som tur va vet i alla fall inte personen i London vem jag är. Så det gör väl inget på det viset. Men det kändes ändå väldigt olustigt. Jag fick ett nytt kvitto, ett nytt ursäktande och en ny tid att hämta mina foton.

Två veckor tog det tills mina foton äntligen hade lämnat tullen och kommit fram till mitt utlämningsställe. Jag fick 25% billigare och även 25% billigare nästa gång jag valde att framkalla mina bilder hos dom. Jag åkte hem med mitt enorma fotopaket (jag framkallade nog ca 2500 bilder). Hemma rev jag upp mina paket för att ta ur mina "privata bilder" inför min pojkväns födelsedag. Då märkte jag att just dessa bilder inte fanns kvar i mina fotopåsar. Alla andra 2495 bilder fanns, men inte de 5 privata bilderna. Det var inte direkt så jag ville gå tillbaka till fotostället och förklara att mina 5 privata bilder hade försvunnit. Jag ville mest sjunka under jorden.

Så det blev inget sexigt kollage till min pojkvän. Dom bilderna hänger väl förmodligen borta hos tullen där några äckliga medelålders gubbar kan stirra på mig i negligé samtidigt som dom äter sin korvmený med räksallad. Jag har fortfarande kvar presentkortet på 25%. Någon som är intresserad? :)

4 kommentarer:

 1. Jäklar vad skoj! ^^ Ett bidrag är skickat! :D

  SvaraRadera
 2. Här kommer en pinsam grej jag råkade ut för.
  Jag var med min pojkvän i ett köpcenter. Jag kommer ihåg att jag var lite sur över något och gick och muttrade. Tittade i ett skyltfönster och bonk, jag går rätt in i en plastpalm som de har uppställd. Å jag tittar mig runt och ser om någon sett mig och låsas som att det regnar typ. Och känner ju ont det gör i huvudet. Då hör jag min pojkvän stå och skratt åt mig, han har alltså sett hela incidenten att jag kommer gå in i palmen men inte sagt något, snacka om att jag var arg på honom resten av dagen. Och hade världens huvudvärk.... :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad svårt.. men det pinsammaste jag kan komma på som har hänt mig är iallafall en gång i nian då vi hade friidrottsdag i skolan, alltså att vi hade en heldag med friidrottstävlingar. Niorna ska alltid klä ut sig varje år, eftersom det är tradition typ, och vi hade bestämt att vi skulle ha 80-tals stil, så jag grävde fram en body, som var lite för liten och ganska urringad. Tog på mig den iallafall, och det gick ganska bra under hela dagen, tills jag skulle springa final i 60 meter. Alla lärarna stog vi mållinjen och tog tid, och hela högstadiet satt på läktaren, som var precis bredvid banan. När jag kom ca 10 meter innan mål ta det plopp, och där flög tuttarna fram i vädret, inför alla lärare och hela skolan! Kan säga att jag bara ville fortsätta springa och gömma mig nånstans!

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar