onsdag 8 juni 2011

Ge blod

Detta fick Magnus med sig hem igår från blodgivningen. Jösses. 1800 kr fick han för att lämna "Granulocyter" som endast tog några timmar. Tänk att det inte är fler folk som lämnar! Dels gör man en väldigt bra gärning men också för att man tjänar riktigt bra med pengar. 1800 kronor i checkar som man kan använda i nästan alla butiker!

Bland annat:

Akademibokhandeln, Accent, Babyland, Barnens Hus, Bokia, Brothers & Sisters, Cervera, City Gross, Clas Ohlson, Coop Extra, Din Sko, Dressman, Ecco, Euro Sko, Gina Tricot, Guldfynd, Hemtex, Ica Maxi, Indiska, Jack & Jones, KappAhl, Jula, Kick´s, Kjell & Company, K-Rauta, Kronans Droghandel, Lagerhaus, Lindex, Löplabbet, Maxi Ica Stormarknad, Mc Donalds, MQ, Nilson Sko, Onoff, Pizza Hut, Polarn O. Pyret, Skopunkten, Stadium, Synoptik, Team Sportia, Telia, Twilfit, Vero Moda, Åhléns

Fler butiker där presentkorten gäller hittar du här

Se till att börja lämna blod du också!!Det är ständigt brist på blod så det är viktigt att alla som är friska och kan lämna gör det för att hjälpa någon som inte mår lika bra!

Geblod.nu

6 kommentarer:

 1. Men dedär var ju inte helt fel! ;o

  SvaraRadera
 2. jag har velat ge blod länge men sist när jag väl fick hem papprena så kom jag på att jag tatuerat mig och sen blev jag gravid och då måste man vänta i 9 månader men efter det så ska jag. Hade även vela donera bröstmjölk för det verkar det ont om, synd bara att man inte har så jättestor produktion.

  SvaraRadera
 3. Har tänkt på det länge, men varit rädd för sprutor etc. men nu ska jag faktiskt skicka in och se om mitt blod är tillräckligt bra.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. då måste jag fråga vad "Granulocyter"är för något?

  SvaraRadera
 5. Vilken mängd, fast visst är det inte granulocyter man lämnar i vanliga fall? Tyvärr får jag inte lämna blod, i annat fall skulle jag gjort det, eftersom det verkligen är skriande behov efter det. Jag hoppas att många av de som kan lämnar.

  SvaraRadera
 6. Nämen oj! Jag trodde inte man fick nånting alls när man var blodgivare, typ 50:-. Jag har velat göra det länge, men är så himla rädd för sprutor! Och nu är jag gravid och får inte lämna blod på ett bra tag.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar