tisdag 14 juni 2011

Längd, Titta och Bloggdesign

Hej! Nu är jag precis hemkommen från Kumla. Vi tog en kväll på hantverkarebacken vi. Riktigt mysigt och så bjöds det på god mat, det tackar jag för! Vi satt och fixade med Sofies blogg, jag har fixat hennes design. Den är inte helt klar än, lite mer saker som ska fixas, så jag kommer presentera bloggen när den är helt klar. Men ni kan ju gå in och kika nu också om ni är nyfikna:) Det är jätteroligt med bloggdesign tycker jag! Tänk det kanske är sånt man ska jobba med? =)

Någonting som folk reflekterar över är hur lång Wille är. När vi inte träffar andra barn så tänker jag inte direkt på det, det enda som jag märker det på är ju självklart kläder, eller att gåstolen är alldeles för låg. Men annars blir det inte att jag tänker på det så mycket när vi bara går hemma. Men det blev rätt så tydligt när Wille och Oliver stod bredvid varandra i soffan.


Wille 8 månader (78 cm) och Oliver (68 cm)
Wille är 1 dag yngre.
Det blir nog ett basketproffs av Wille
Och ett hockeyproffs av Oliver! :)

Idag märkte jag att Wille har lärt sig sitt första "riktiga" ord. Förutom enstaka "hej" ibland så är det mest bara "mamma" och "pappa" som sägs här hemma. Men idag har han börjat säga "titta". Han tar upp en sak som han visar mig och så säger han "titta". Efter besöket i kumla har han även lärt sig peka av oliver. Så nu pekar han på saker och säger "titta". Det som han tyckte var mest spännande på vägen hem från Kumla var katten som satt på bilhuven. "Titta" pekar Wille och sen skrattade han. Going!

4 kommentarer:

 1. Han är verkligen reslig, duktig kille :)

  SvaraRadera
 2. Haha det var lite skillnad på killarna ;).. Oliver är två dagar äldre ;). Kan du göra blogdesign i worldpress också? Jag funderar på en nystart där eftersom blogspot inte funkar riktigt som det ska.

  SvaraRadera
 3. Haha nej det spelar ju ingen roll :).

  Jag kikar på det imorgon och så skickar jag informationen till dig :).
  Förresten kom pengarna in på kontot för skorna?

  SvaraRadera
 4. Oj, jag hade inte förstått att han var så ståtlig! :) Dottern passerade 78 cm på 18 månaders kontrollen, så hon har väl några centimeter till godo på honom nu kan jag tänka mig! :D

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar