onsdag 8 juni 2011

Stort paket med små skor

Godmorgon Allihopa. Natten har varit bra och Wille somnade kl 21, vaknade 02.30 för att äta 200 ml sen sov han till 9. Det verkar som om det helt plötsligt är jag som har sjusovaren i föräldragruppen vilket är en underbar förändring :)

Idag fick jag ett paket hem. Jättestort paket som jag blev väldigt nyfiken över. Jag hade inte beställt någonting så jag tänkte vem har skickat detta egentligen? Det var ju Willes crocs som hade kommit! Ni minns tävlingen vi var med i, där ni fick rösta på Wille i crocs skorna. Han vann och fick alltså ett par crocs. Det roliga var att lådan var ju enormt stor för ett par så små skor. Det syns inte riktigt på bilden men lådan är högre än vår soffa, och så var det ett par barnskor som låg i ena hörnet. Det var inte ens någonting runt om, som bubbelplast eller vad som helst, utan det var helt tomt, och sen skorna.

Egentligen borde jag tagit gissa paketet på detta paket istället. För det hade ni aldrig tagit :)

Fina skor eller hur?!

5 kommentarer:

 1. Sv: Jadu, William säger till exempel inga ord (inga som man förstår iaf :p) han har sagt hej två ggr men det var länge sedan :p. Han plockar inte mat med pekfinger o tumme, här är det hela handen som gäller. :). Haha älskar inte att borsta tänderna :P. Fast när jag tänker efter så var det nog bara de här sakerna som var skillnaden, för resten är de rätt lika på :). William vill aldrig sitta i knät och mysa, han ska bara stå och hoppa och har energi till tusen hela tiden. Sedan sjunger han inte med, men han klappar händerna när man sjunger "Klappa händerna om du är riktigt glad" :). Ska bli spännande att se hur stor Wille är för där skiljer det sig nog lite :).

  SvaraRadera
 2. haha... snacka om att luras !! Men skorna var jätte fina :) Grattis till vinsten !

  SvaraRadera
 3. Jättefina skor ;)
  Märkligt med så stor kartong till så små skor...
  Ha det Gott :)
  Pernilla W

  SvaraRadera
 4. sv: kul att du är med och tävlar om valfritt märkesplagg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna ;)

  SvaraRadera
 5. sv: du måste skriva att du gillat inlägget i tävlingsinlägget annars kmr jag ju inte vet att du gjort de när ja läser igenom alla kommetnarer :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar