söndag 5 juni 2011

Morrn & Rätt gissat

Godmorgon! Idag känner jag mig pigg och fräsch trots att jag var ute igår. Jag kom hem rätt så tidigt och åt jordgubbar och drack vatten så på morgonen kände jag mig knappt trött. Jag och Magnus har varit och storhandlat, rensat kyl, frys och skafferiet, och nu ska vi sätta oss och äta en god middag med kallröktlax och potatissallad. Smaskigt värre. Nu har Sötpotatis bestämt vinnaren i tävlingen jag hade med dom, men ni kommer få vänta lite till tills vi avslöjar vem vinnaren blev. Sedan vill jag ju självklart berätta vem som blev vinnaren av Gissa paketet denna gången. Rätt svar kom från: ***********  <--Länk. Hör av dig till mig innan den 12/6 för att få din vinst.
En Wigglekart!!! :) Det är ju så himla roligt. Den tål 106 kilo så till och med Magnus kan åka på den. Sen ser det ju väldigt löjligt ut att sätta en 2 meters man på en sån där liten bil, men det funkade! Magnus åkte runt i hallen och tyckte det var superkul. Det tyckte jag också. Men viktigast av allt så tyckte Wille det var roligt att åka runt med oss, i knät då såklart. Än dröjer det ett tag tills han kan köra sin Wigglekart alldeles själv. Men det var väldigt lätt att köra den, på filmen gör jag det med en hand medan Wille sitter i knät. Så enkelt att till och med små barn kan köra den själv genom att bara snurra lätt på ratten. Den passar för barn mellan 2-6 år. (Eller för vuxna barn som exempelvis Magnus och mig) :P

4 kommentarer:

 1. Attans, jag gissade på Bobbycar. Nära. :)

  SvaraRadera
 2. Tusan, jag som trodde jag skulle få chansen att vinna mitt första pris ur goodiebagen men så hade visst någon kommenterat innan mig, åh.

  Hoppas nästa gång blir min chans då!

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. Hur har det gått med Hej Baby-tävlingen`? Eller har jag missat vem som vann bara.

  SvaraRadera
 4. Åh den ser skitkul ut ju. Vill haaa :) Tror NOva skulle älska den :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar