torsdag 16 juni 2011

Lånestrumpor

Det värsta jag vet är när jag ska prova nya skor och kommer på att jag inte själv har strumpor i mina skor som jag hade på mig. Då måste man ha på sig lånestrumpor, som hur många andra som helst använt. Dom är säkert aldrig tvättade. Äckliga, skitiga, fotsvamp och annat på dom. Det är så jag spyr bara jag ser den där hinken med lånestrumpor! Det är hellre jag köper mig ett nytt par strumpor i affären bara för att kunna testa skor i, än sätta på mig dom där hopskrynklade, äckliga, svettiga, använda strumporna. Buurrrr.

5 kommentarer:

 1. Usch ja! Har ALDRIG tagit på mej ett par såna :(

  Duuu... Är gardinerna från textilonnet lediga???
  Tror nästan jag vill ha dem.
  Har de nya vinsterna redan kommit in el. ska jag avvakta tro ;)

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att jag kikade in här, för såg precis att jag hade vunnit ju vilket är perfekt nu när vi har skrivit på hyreskontrakt och allt. Hoppas de finns något till hemmet kvar i goodiebagen.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. och vad ännu äckligare är, kom jag att tänka på när jag köpte skor i helgen är hur många barfota-svamp-vårt-svettiga fötter som vart i skorna jag köpt. URK!!!

  SvaraRadera
 4. Huah! Det där har jag aldrig tänkt på faktiskt, att det ens finns såna strumpor. Tänk du vet, fotvårtor - det smittar ju! Shysst om det finns i strumporna liksom...
  BLÄ! Usch och Tvi. Vad vidrigt :(

  SvaraRadera
 5. Undra vad det är för ett konstigt skoföretag ? Vi har alltid nya provstrumpor och som folk använder kastas bort och nya plockas ur förpackning ut i butik. Provstrumpor är engångsartiklar och ska inte användas av fler än en person. Hoppas att den skobutik du besöker börjar med samma sak som vi, nya fräscha strumpor !

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar