fredag 3 juni 2011

Fredag!

Godmorgon allesammans denna underbara Fredag! Wille somnade klockan 20, vaknade klockan 3 och åt lite, somnade om igen och vaknade för dagen klockan 9. Jag har det bra gött jag :) Men det märks att han börjar bli lite kinkigare på dagen, igår grät han faktiskt mest hela tiden och var inte riktigt nöjd någon gång. Han sov 4 gånger (han brukar sova 2) så det märks att det är någonting på gång. Tänder också förmodligen, under helgen fick han 3 nya så jag förstår om han har det jobbigt just nu, jag ser att 2 till är på gång. Plopp Plopp säger dom bara.

Idag är det Fredag så idag ska jag unna mig Pringles! Jag ska ut och springa en snabbis och efter det ska jag bara ska jag sätta mig med mina pringles i min OnePiece och titta på en halvdan film och bara slappna av och ha det gött. Men först ska jag och Wille ta oss ner på stan och försöka hitta en present till imorgon.

Imorgon ska jag på examensfest. En kompis till mig har blivit färdig sjuksyrra så GRATTIS till dig! Hade hoppats på att både jag och Magnus skulle kunna gå på examensfesten men vi har inte kunnat hitta någon barnvakt. Det är så svårt att fråga om sånt också tycker jag. Men det är nackdelen med att bo så långt bort från släkt att det inte finns någon att vända sig till, när man vill ha barnvakt bara några timmar. Så Magnus blir tyvärr hemma med Wille och jag får gå ut själv. Det var väl ca 1.5 år sedan jag och Magnus festade tillsammans sist. Nyårsafton förra året. Jag saknar det!

Några av er kanske undrar vart GI-menyerna tog vägen? Vi har struntat i GI. Vi gedde faktiskt inte upp, men det fungerade helt enkelt inte så det var ovärt att fortsätta. Jag gick upp i vikt. Och inte bara för att mina muskler väger mer än fett, jag blev tjockare runt om också för jag hade mätt mig innan. Det var helt enkelt inte en bra diet för mig. Jag var sur och grinig och trött hela tiden också så inte alls bra för förhållandet. Jag började äta kolhydrater i Skövde igen, fast mycket mindre än innan självklart och mer fiberrikt. Samtidigt rör jag mig mer nu, och nu har jag lyckats gå ner det kilot jag gick upp plus ett till kilo, så det verkar som den rätta kosten för mig är helt enkelt att äta precis som jag alltid ätit, bara att jag ska träna mer. Works for me! :)

Mums med rån tycker Wille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar