måndag 27 juni 2011

Överraskning!


 Idag gick jag runt i min lägenhet med mina rosa pyjamasbyxor med grisar på och en skitig tröja. Oduschad, osminkad, ofräsch helt enkelt. Dörrklockan ringde och jag tänkte "skit också" jag vågade knappt öppna dörren. Men det gjorde jag och där stod Emelie (hon till vänster på bilden). "Nu ska du hem till mig på en myskväll" berättade hon. "jaha?!?":) "Du har ju fyllt 25". Emelie har hittat på liknande bus innan när hon slängde ihop en babyshower till mig. den gången kom jag hem från Skövde och gick in i min lägenhet och där står alla mina vänner och skriker "SURPRISE"  :)

Jag hoppade in i duschen och slängde på mig lite kläder och mascara och vi åkte hem till Emelie för en liten myskväll. Hemma hos Emelie fanns även Mia, Elin och Emelie (i ordningen som på bilden). Det blev en underbar kväll där vi åt och drack gott och hade det trevligt. Åh vad sånna här kvällar är viktiga! Jag kan inte fatta att du lyckades överraska mig igen Emelie. Du är ju bara för underbar!!!! Jag älskar dig!! Det gör jag verkligen och jag bara önskar att du förstår det, även fast jag kan vara dålig på att höra av mig och så. Jag är dålig på sånt till alla! Det är någonting jag jobbar med.

Tack även Mia, Elin och Emelie för att ni kom och för att ni finns. Jag ser fram emot fler roliga kvällar tillsammans och ni är välkomna till mig när ni vill för jag går mest bara hemma! =)

KRAM PÅ ER!!!

2 kommentarer:

  1. Va gulligt! såna vänner är värda allt!

    SvaraRadera
  2. Åhh så mysigt. :D Sånt behövs verkligen ibland.
    Kram.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar