måndag 29 november 2010

Ännu mer Hahaha Amy Diamond


Jag fick en anonym kommentar på inlägget om Amy Diamond som jag skrev innan. Ni som inte såg det inlägget så finns det HÄR.

Detta gjorde hela grejen bara såååå mycket roligare.
Här är uppträdandet på den underbara scenen! :)Tack tack tack. Vem du nu än var som kommenterade. Du har gjort min dag!!

4 kommentarer:

 1. Piiinsamt... kan inte titta... stackars Amy!

  SvaraRadera
 2. Detta är nog sånt som händer alla artister ngn gång och det gör varken artisten sämre eller "mindre".Tycker det visar på hur otroligt proffsig och omtänksam Amy är som trots omständigheterna genomförde både uppträdandet och signeringen.Ännu ett bevis på hur fantastiskt mogen och medveten Amy är!Hon är inte lika ytlig som vissa andra ;)Amy har släppt 6 album hittills som sålt både Platina och guld.Hon har precis släppt ett Greatest Hits endast 18 år gammal så ja jag vågar påstå att hon är en riktigt stor artist!Nämn en annan svensk som varit lika framgångsrik!Tror heller knappast att det Amy åstadkommit kommer att kunna upprepas ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har med stort intresse följt Amy ända sedan hon slog igenom och läggas till bör att Amy samtidigt studerar till frisör.Hon tar inte någonting för givet.Hon har bara en termin kvar så är hon klar.Hon jobbar verkligen hårt den tjejen och är ett föredöme för andra på allra bästa tänkbara sätt.Hon skulle lätt ha kunnat hoppa av skolan som alla andra unga s.k "artister"som inte ens sålt ett guldalbum.När jag var i Amys ålder gick jag 3e året på gymnasiet-thats it.
  Man kan lugnt säga att Amy har jobbat hårt för att vara där hon är idag.
  Amy spenderar även mycket av sin lediga tid(har hon ens någon???!!!)att träffa väldigt sjuka barn och som ambassadör för Min Stora Dag.Hon har hjärtat på rätta stället!

  SvaraRadera
 4. Hej, jag igen - du verkar gilla roliga klipp med Amy.
  Kolla in de här
  http://svt.se/2.130100/musikvideor

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar