onsdag 3 november 2010

Matchning & Snygg Body


Idag kände jag mig så töntig. Min lilla Wille var übermatchad. Allt på honom matchade. Det kändes som jag verkligen hade försökt få honom att se sådär matchad ut. Men det hade jag inte. Det bara föll sig så. Jag vill passa på att tipsa om den snygga Bodyn Wille har på sig. Den är från BuffisBarnkläder så cool ser Wille ut i den och jag kunde inte motstå att sätta på honom den när vi skulle ut på stan :) 175 kronor kostar den i deras webbshop. Du hittar den HÄR. Ett litet tips till er om ni har tröttnat på "vanliga" bodys. Spexa till det med en liten luva och det känns genast lite roligare :) Det är supermysigt material också och det känns som väldigt rejäl kvalité på tyget!! Tjejen bakom Buffisbarnkläder började sy när hon var nybliven mamma när hennes son sov. Han buffade så mycket i magen när hon var gravid, så han kallades buffis. Därav namnet BuffisBarnkläder. Det tycker jag är så sött!! :)

Till Bodyn hade han på sig en mössa från Åhlens. Men det var inte alls meningen att det skulle se så matchigt ut. Vantarna var dom självklart också likadana. Och till det ett par mysbyxor från HM, som matchar det gråa. Match Match Match. Imorgon ska han ha på sig helt missmatch för att mäta upp :)

Här kommer lite fler bilder på supergulligullungen Wille i sin snygga Body.
Första bilden ser han rätt nöjd ut tycker jag :)


1 kommentar:

  1. Hej!
    Vad roligt att se den på, jättesöt liten Wille! Har länkat till inlägget både i min "privata" blogg och i "buffisbloggen":)
    http://buffisbarnklader.blogspot.com
    http://signekatarina.blogspot.com

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar