fredag 12 november 2010

Byrå och bloppis

Varje dag denna veckan har jag sagt "Idag ska jag fixa klädhögen". Vi har ju gått över från 56 till 62. För väldigt längesedan. Men jag har fortfarande inte helt sorterat bort alla 56. Så det har legat 56-62 och 68 kläder i stora högar runt om. Vi har ingen byrå till kläderna heller. Så just nu har vi dom i en garderob, så man ser ingenting. Jag tycker det är mysigt med barnkläder och jag älskar att klä på Wille på morgonen och kvällen. Jag vill ha en stor fin byrå, där man kan se alla kläder som finns bra, så man slipper riva ur hela garderoben så fort det ska bytas. Är det någon som har något tips på en bra byrå som ni använder? Eller hur förvarar ni smidigt era barnkläder?

Idag fick jag i alla fall lite ordning på kläderna. Jag har sorterat bort alla 56 kläder som vi fått låna, och alla 56 som jag själv köpt. Jag tänkte nu sälja vidare dessa kläder, de som jag köpt alltså. Vissa har han inte ens använt. De var för små redan från början. Så snart kommer bloppisen här på bloggen fyllas på med barnkläder!

Idag var Emelie här och hon hade med sig sin söta mor. Jag fick en fin blomma som man slipper vattna så ofta. Det blir bra det eftersom jag lyckas döda varenda blomma som kommer in här. Folk tycker att man borde ha all tid i världen att vattna blommorna, men jag känner att det är det sista jag tänker på om dagarna! Det finns mycket viktigare saker att göra än att se till att blommorna fått vatten. Skumt. Jag har inte gröna fingrar. Jag har bruna? eller vad säger man om man är dålig med blommor?:)





3 kommentarer:

  1. Så nu är vinnaren av presentkortet dragen. Kika in och se om du blev den lyckliga!

    Var gärna med i veckans blogg och missa inte de andra tävlingarna i menyn! =)

    SvaraRadera
  2. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90121762 den garderoben har vi till nathalie, den e inte spec stor o e jätte bra, det e en stor hylla där man kan lägga alla kläder så man ser dom, sen kan man hänga upp kläder o sen e de en hylla under där vi har typ skor o sånna grejer, den kan ja rekommendera:) ja o nathalie kommer gärna o hälsar på er nån dag om ni vill:) kramar maria w (cherry)

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset Maria. Den blir det nog kanske. Fin också, det är ju ett plus :) Nästa gång när vi är på IKEA och inte är så fega så vi ballar ur så fort Wille börjar skrika, så ska vi titta på den=)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar