fredag 5 november 2010

Besök av mormor


Idag fick Wille besök av Mormor som kom hit och höll oss sällskap under dagen. Skönt att Skövde inte ligger allt för långt bort så vi kan träffas ofta. Tyvärr fick vi väl inget direkt skratt ut ur Wille. Natten har varit lite jobbig och han var väl lite övertrött, men det kommer säkert nästa gång! Mamma hjälpte mig att städa här hemma, hur kommer det sig att mammor är så bra på att städa? Nu är ju jag mamma, betyder inte det att jag också borde bli bra på att städa nu? Det kanske kommer senare för än är jag inte så bra på det måste jag erkänna. Jag ser inte med städögat, jag missar saker. Men mamma sa att det kommer med åren, jag får väl hoppas på det.

Mamma hade med sig 3 stora kassar med kläder till Wille som hon köpt och fått av grannfrun, som har tre söner och alltså mycket kläder som de vuxit ur. Så fina kläder var det, i mängder, fina märken också i rejäl kvalité. Härligt! :) Kolla vad söt Wille blev i sina nya kläder!

3 kommentarer:

  1. Vinnaren av silverhalsbandet är nu dragen. Kika in och se om du var den lycklige! Tack så mycket för din medverkan! =)

    SvaraRadera
  2. Vinnaren av presentkortet hos Pledd.net är nu dragen. Kika in och se om du var den lyckliga! Tack så mycket för din medverkan! =)

    SvaraRadera
  3. Det bruna påslakanet har jag till min son också så himla fint ...

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar