torsdag 4 november 2010

Linas Matkasse

Idag fick jag ett roligt tips från en vän om Linas Matkasse. Jag har sett reklamen på TV men aldrig riktigt förstått mig på det hela. Men nu har jag vågat ta steget att beställa en prenumeration :) Första prova på kassen får man för 500 kronor, sedan kostar det 750 kronor varannan vecka. Man får mat för 5 dagar, beräknat till 4 personer. Eftersom jag och Magnus bara är 2 personer så räcker alltså maten i 10 dagar istället. Man får kassen hem varannan vecka. Så det blir alltså 1500 kronor i månaden. Vi har räknat ut att vi faktiskt kommer spara pengar på att använda oss av denna kassen eftersom vi annars småhandlar så mycket hela tiden. "Vad ska vi äta idag?" några gånger blir det snabbmat eftersom vi inte har varken ork eller tid att komma på vad som ska ätas, handla, och laga mat.
Jag ser verkligen fram emot detta!! :) Första leveransen sker 16/11. Åh vad jag kommer hänga på dörren tills dom kommer med min kasse. Så spännande att se vad som är i den ju! :) Då får man alltså mat och recept. Så nu ska faktiskt till och med JAG försöka mig på att laga middag.
De du Magnus :)

Jag lovar att berätta vad jag tyckte om kassen och om hur det fungerade sen när vi har provat den. Kanske är det bara skit. Kanske är det äcklig mat. Vem vet. Men det ska bli spännande att ta reda på :)

Tack snälla du för tipset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar