söndag 31 oktober 2010

Discodans


Ikväll var Lina och Gustaf här. Vi var skyldig Gustaf en pizza eftersom han hjälpte oss med flytten i somras. Det var på tiden att han kasserade in den pizzan. Wille kom in i sin lilla skrikperiod när han inte riktigt vet om han vill äta eller sova. Då blir det inget av det och han blir lite grinig. Lina visade mig då det superba "Disco" tricket. Man håller helt enkelt bebisen och sen dansar man sådär som man gjorde på Discon på lågstadiet. Tar ett kliv åt sidan och gör liksom ett litet knäböj. Och sen tar man ett kliv åt andra sidan. Och så står man så. Och Discodansar. Med bebis hängades över armen på magen, eller helt enkelt i något grepp som bebisen tycker om.

Wille somnade som en stock. Nu blir det discodans genom det ledsna i framtiden.
Discodans, skötbordet och badkaret. Favvosarna :)


Rabatt hos Pledd!

Jag avslutade en tävling med Pledd här om dagen. Tävlingen blev väldigt populär och över 50 stycken tävlade. Roligt!! :) Det var inte sista chansen för er att vinna!! Det kommer komma ännu en tävling där jag lottar ut ett presentkort på 500 kronor närmare jul, Så håll utkik!

För er som inte hinner vänta på en tävling kan passa på att köpa filten nu. Pledd.net har nämligen gett mina läsare en rabattkod att använda! Nu kan ni passa på att köpa en personlig babyfilt som ingen annan har i doppresent till någon ni bryr er om eller varför inte i julklapp?

Ange koden: Noonewantsforever så får du 10% rabatt på alla köp!

(Klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Bilder från helgen


Tack för en trevlig helg!!


lördag 30 oktober 2010

Äkta småbarnsförälder

Ja då var man ensamstående ikväll. Bara för några timmar iofs, men ändå. Magnus är ute och "festar" (Tar en öl med sin bror på O´learys) och här sitter jag och dricker alkoholfri cider, min tröja är nerspyad och jag har bajs på mina byxor.

Tidigare idag skulle vi gå ner på stan med svärföräldrarna och Magnus bror. Precis innan vi gick bestämde jag mig för att byta blöja. Wille bestämde sig nog ungefär samtidigt för att så fort blöjan var av riktigt sikta in sig på mammsen och sen släppa av en rejälare. Det sprutade rakt ut ur rumpestumpen, och det kom gult bajs på min tröja. Men när man är riktig småbarnsförälder, och folket redan är påklädda i hallen och redo för att gå, tar man en handduk och blöter ner den lite lätt sen är det bara att svabba av, sen låtsas man som inget.

Senare på dagen, när vi satt inne på MC-Donalds, för att mätta våra tomma magar. Märkte jag att det hade kommit bajs på byxorna också. Det hade jag inte sett tidigare. Jag låtsades som inget igen. Det kunde ju lika gärna varit senap från min cheeseburgare intalade jag mig själv!

Nu sover Wille gott i sin vagn efter 1 timme av skrik och mat-maraton. Vi har inte riktigt fått in knixet när det kommer till flaskan och vi måste ta till flaskan på kvällarna. Idag räckte iofs tuttarna ända till klockan 22, så förhoppningsvis börjar dom komma ikapp igen. Men flaskan går ändå okej. Men det blir några tårar och lite övertrötthet av det hela. Men vagnen och skötbordet är de bästa tröstisarna :)

Nu ska vi sova. NattiNatti.

Ps. Ni glömmer väl inte att tävla om Matstolen från Babybjörn värde 2000kr?!

(Klicka på bilden för att komma till inlägget)

Vinn presentkort 300 kr hos Bamba


Nu startar jag en tävling i samarbete med Bamba! Du har chans att vinna ett presentkort på hela 300 kronor som du kan använda till julshoppingen kanske :) Bamba är en fantastisk leksaksbutik på nätet!! Dom har alla varor på lager och skickar varorna samma dag som man beställer (vardagar). Supersmidigt!


Tävlingsregler
Tävlingen avslutas den 20 November.

För 1 lott: Gilla Bamba på Facebook. Klicka HÄR (<---länk) Glöm inte att skriva vad du heter på facebook i en kommentar tillsammans med E-post!

För 3 lotter: Gör ovanstående + Kopiera tävlingsbilden och bildtexten till din Blogg. Länka till ditt inlägg i en kommentar.

För 3 lotter (Ni som inte har blogg): Gör ovanstående + Mejla 3 vänner (+mig) och tipsa om tävlingen.

För 5 lotter: Gör ovanstående+ Länka till tävlingen på din facebook.
Skriv i en kommentar vad du heter på facebook.

Skriv hur många lotter du tar i kommentaren!!


När tävlingen avslutas den 20 November dras ett nummer via en slumptalsgenerator och annonseras här på bloggen och via ett mejl till vinnaren.

Lycka till!!!


Svärföräldrarna

Stressig morgon!! Svärföräldrarna och Magnus bror ska komma hit från Skåne och hälsa på Wille. Vi har inte hunnit med hälften av vi skulle velat få gjort. Inget kaffebröd finns, vi har inte dammsugit inne i barnrummet där Magnus bror ska sova, som vi just nu kallar för Elsas rum, för det är det enda rummet hon är i typ. Låt mig då också påpeka att Magnus bror är allergisk mot katter. Så detta kan ju bli spännande. Nu är svärisarna på ingående så idag blir det inte mycket bloggande från min sida. Jag kompenserar er för det genom att lägga upp en riktigt bra tävling ikväll, vad säger ni om det? :)


fredag 29 oktober 2010

Mat mat mat

Nu har Wille precis somnat för natten. Efter 2 timmar konstant ätande. Jag överdriver inte ens. Han åt i 2 timmar!! Först sög han slut på båda mina tuttar. Sen åt han upp mjölken jag hade pumpat ut till honom. Sen räckte inte det. Då ville ha ha mer. Jag försökte med tuttarna som fortfarande var slut, så vi fick ge honom ersättning. När han hade ätit lite ersättning så kavalkadspydde han ner hela Magnus, amningskudden, kläderna och sig själv. Så vi fick tvätta hela han och byta kläder som vi precis hade satt på honom. När han hade gjort detta. Så ville han äta igen för nu var han ju tom i magen. Så han slurpade i sig 120 ml ersättning. Men inte nog med det, han tömde mina tuttar som hade fyllt på sig igen också. Förstår ni vad den där lille mannen äter??

Jösses!! Jag är helt slut! nu ska jag sova gott, hoppas han gör det också. Imorgon kommer svärföräldrarna!

Vinnaren av Babyfilten

Äntligen!!

Först och främst vill jag berätta att denna skötväska jag pratar om finns på
www.familyoutlet.se
Just nu och fram till på Måndag den 1/11.
Prissänkt från 650 till 125 kronor!!!!

*******************

Äntligen har vi fått den perfekta skötväskan! Vi har liksom varit så envisa så vi nöjd oss med den skitväska vi hittade i fyndhörnan på IKEA. Det enda som får plats där i är 2 blöjor och lite våtservetter och kanske 1 handduk. Det är inga fack alls utan hela väskan fälls ut till ett skötbord helt enkelt. Det är ju en smidig skötbädd, men onödig eftersom man måste då ha en till väska med alla grejer i. Och det blir en hel del grejer som man inte tänker på faktiskt. Då blir det 2 väskor och då får inte båda plats på handtaget samtidigt.

Vi har sökt en väska som har ALLT. Nu har vi fått den! Fick hem den perfekta skötväskan från DudeDesign, först och främst vill jag tacka er som förenklade vårt sökande! Väskan är från Dadadoo och har allt som man behöver i sig.


Först och främst är det en snygg fräck färg, man kan aldrig få för mycket färg nu i höstmörkret. Vår vagn är rätt trist så detta blir färgklicken som behövdes. Matchar Willes barnvagnsband också. Inte fel :) Sen så är den stor och fyllig.

I lilla facket längst ut finns det en sån där matfördelare. Svårt att förklara för er som inte vet vad det är, men det är liksom som 3 matlådor i 1 ovanpå varandra. Som man kan fylla med frukter och bär, eller yogurt till den lille. Sen en stor matlåda som man kan fylla med mat till en själv. Sen en sked och en näsduk och även flaskvärmare!!

I det stora facket fanns en ihoprullad skötbädd som bara är att fälla ut. Och det fanns också en liten väska/påse där man kan lägga gamla blöjor om man exempelvis byter blöja lite smidigt i bilen på långa resor och så. Sen var det hur många andra fack som helst i olika storlekar som gör det smidigt att lägga saker och hitta sakerna snabbt. Ni vet hur det är när man ska ha fram någonting. Spyan kommer. Handduken måste fram snabbt. Bebis skriker, nappen måste hittas! Någon ringer. Mobilen ska vara smidig att få fram.

Denna skötväska är perfekt. Nu är vi glada här hemma :) Och nu ska jag gå och möta Magnus på sjukhuset och ta med mig min väska. Hoppas jag måste byta blöja eller nått på vägen. Eller kanske måste jag få fram nappen snabbt. Åh spännande :)





Cherry



Igår fick jag besök av cherry-tjejerna Mia, Malin och Emelie!
För er som inte vet så jobbade jag som croupier på Cherry Casino innan jag gick på mammaledghet. Jag blir inte direkt chockad av presenten jag fick. Haha.
Det är vanligt att få kläder, godsedjur, blöjor etc. Men mina kollegor från Cherry, de ger mig mängder av öl, i olika sorter och smaker. De visste inte vilken storlek de skulle köpa till honom, så de köpte helt enkelt alkohol till mamman. Hahahaha.

Tack tjejer. Det dröjer nog än lite tills jag ska njuta av starkölen. Jag håller mig fortfarande till mina 3.5or som gör mig snurrig i huvudet efter 33 cl :) Det gäller att ta det vajjert:P


Vinn presentkort 300:- hos Sumopix


Då är det Fredag och helgen ligger och andas oss i nacken. Detta tycker jag vi firar med en tävling!! Denna gång har jag fått äran att lotta ut ett presentkort hos Sumopix värde 300 kronor! Här kan ni beställa otroligt fina canvastavlor av perfekt kvalité. Välj ett eget kort eller använd er av deras galleri med över 6.000.000 bilder!

**************************


"Jag tävlar hos http://noonewantsforever.blogspot.com/
om ett presentkort värde 300:- hos Sumopix"

*********************

Tävlingsregler
Tävlingen avslutas den 18 November.


För 1 lott: Gå in på hemsidan HÄR och svara på frågan
"Vad kostar en Poster i storlek 40x60?"

För 3 lotter: Gör ovanstående + Kopiera tävlingsbilden och bildtexten till din Blogg.
Länka till bloggen i en kommentar.


För 3 lotter (Ni som inte har blogg): Gör ovanstående + Mejla 3 vänner (Mejla mig i samma gruppmejl) och tipsa om tävlingen.

För 5 lotter: Gör ovanstående+ Länka till tävlingen på din facebook.
Skriv i en kommentar vad du heter på facebook.

Skriv hur många lotter du tar och glöm inte namn och E-post!


När tävlingen avslutas den 18 November dras ett nummer via en slumptalsgenerator och annonseras här på bloggen och via ett mejl till vinnaren.

Lycka till!!!


Mammafika hos Maria



Vi kan inte träffas och fika med maffian på Café längre. Vi är för många mammor med bebisar och barnvagnar, så nu får vi fika hemma hos varandra istället. Idag blev vi 9 stycken har jag för mig. Så mysigt var det att få träffa er och era knoddar igen och vilken underbart god kaka Maria hade bakat. Jösses. Recept tack!!

Synd på lite dåligt ljus, för korten blev väldigt suddiga:( Jag skickar alla till er på mejlen sen! Säg till om ni vill att jag ska ta bort någon här på bloggen.









torsdag 28 oktober 2010

Söt present

Vi fick en sån söt present till Wille av Jon och Nathalie idag! Nu kan ingen tvivla på vem som ligger i vagnen i alla fall=) En Wille registreringsskylt i fram och ett Wille barnvagnsband. Så sött är det tycker jag:) Tack snälla ni!

Kontakt


Tänk att man kan vara så kär i någon som jag är i min Wille.
Han har börjat le nu också.
Magnus berättade precis att hans ögon tårades när Wille log mot honom på skötbordet.
Det gör dom på mig också.
Det är en underbar känsla nu när man faktiskt får kontakt!

Detta är det bästa som finns!

Tips Bonniers

Jag och Magnus gick med i Bonniers Barnboksklubb. Vi kunde inte motstå. Det var ett supererbjudande. För 49 kronor fick vi 2 jättefina böcker och den söta mattan nedanför. Den är tjock och mjuk och den har olika ljud i sig om man trycker på olika ställen vilket är fint tycker jag.

Den ena boken har också ljud i sig. Olika ljud som spelas på varje sida. Jättefina saker. Jag blev positivt överraskad faktiskt! Enda man band upp sig på var att man var tvugnen att köpa 2 böcker till fullpris inom 1 år. Barnböcker är ju inte så dyra och det hade vi ändå tänkt göra så det var en bra deal tyckte vi :)

Mina första år

Boken som jag pratar om, som vi fyller i om Wille är denna.
"Mina första år" -Margot Henrikson, Marie Helenelund


En riktigt lyxig fylla i-bok för graviditeten och barnets första två år.
Det är en tjock och härlig bok med tjocka blad där man får plats att klistra in sina egna bilder. Fack för att lägga in gratulationskort och ultraljudsbilder exempelvis finns i boken.
Vaggvisor, citat och dikter står på sidorna. Och självklart mängder av dokumentation för både mamman och pappan att fylla i om sitt barn. Ett bra tips till er som vill minnas varenda liten detalj. Exempelvis vad mjölken kostade det år lillen/lillan föddes, eller vad mamma tyckte om att äta när hon var gravid. Det finns hur mycket som helst att fylla i. Jag gillart!

Jag köpte min på Lagerhouse för 199 kr men den finns billigare att köpa på bokus eller adlibris.


Avtryck

Jag och Magnus skulle stämpla av Willes händer och fötter in i hans bok. Vi hade varit och köpt ofarlig fingerfärg som är skonsam mot huden. Upp på skötbordet, där han älskar att ligga. Foten gick jättebra! Det blir ett supersött avtryck och det var inte alls svårt.

Handen däremot, där tog det stopp. Vi hade glömt den lilla detaljen att han fortfarande är så liten så han har sån greppreflex. Så fort vi nuddade handflatan med färgen så knep han igen. Han höll igen handen så hårt så det var omöjligt att få dit varken färg eller få upp handen för ett avtryck. Jag lyckades få dit lite färg och lyckades få upp 3 fingrar, så avtrycket ser ut som ett sparv-spår ungefär. Vi får göra ett lite finare avtryck när han blir lite äldre :)

Det vart i alla fall svart färg överallt, och Wille fick ta sig ett bad direkt efteråt med Pappa som inte var sen på att också hoppa i. Åh vad avundsjuk jag blev. Jag vill också bada!! Jädra avslag. Se till att sluta nu så jag kan få bada igen!!

Frågestund


Eftersom jag har många nya läsare, och många som faktiskt har börjat våga kommentera. Vilket jag tycker är Jätteroligt!! Så tänkte jag ha en sån här frågestund som jag sett många andra ha på sina bloggar. Men detta är inte bara en frågestund om mig, detta är en frågestund om er också. För jag vill veta vem ni är. Skriv lite om dig själv i en kommentar eller kanske finns det någonting ni vill veta om mig som ni kan fråga. Ställ gärna frågor nu! Ni får självklart ställa anonyma frågor om ni vill :) Så sluta vara fega och lämna en kommentar vettja!

En av er som kommenterar kommer vinna ett hemligt pris :)



onsdag 27 oktober 2010

Vinn 200:- presentkort hos Runns


Idag är det Onsdag och det firar vi genom att lägga ut en härlig tävling. Nu kan ni vinna ett presentkort på 200:- hos Runns!
Där har dom coola udda billiga prylar!!
En härlig blandning av retroprylar, smycken, klockor, samlarprylar osv osv.

Tack till Runns som sponsrar denna tävling!

**********************************


"Jag tävlar om ett Presentkort på 200:- från Runns hos http://noonewantsforever.blogspot.com/"

**********************
Tävlingsregler

Tävlingen avslutas den 17 November.

För 1 lott: Gå in på Runns webbshop genom att klicka HÄR . Skriv i en kommentar vad du skulle köpa för ditt presentkort. Glöm inte att länka till produkterna i kommentaren och lämna namn och E-post!

För 2 lotter: Gilla Runns på Facebook HÄR. Skriv i en kommentar vad du heter på facebook.

För 3 lotter: Gör ovanstående + Kopiera tävlingsbilden och bildtexten till din Blogg. Länka till det inlägget i en kommentar. Kontrollera så länkarna fungerar!!

För 3 lotter (Ni som inte har blogg): Gör ovanstående + Mejla 5 vänner inklusive mig och tipsa om tävlingen.

För 5 lotter: Gör ovanstående+ Länka till tävlingen på din facebook.
Skriv i en kommentar vad du heter på facebook.

För 15 lotter: Du får 15 lotter om du under tävlingsperioden handlar någonting i Runns webbshop. Skriv i en kommentar i vilket namn du handlade. Du kan självklart komma tillbaka senare och kommentera när du har handlat.

Skriv hur många lotter du tar i kommentaren!!


När tävlingen avslutas den 17 November dras ett nummer via en slumptalsgenerator och annonseras här på bloggen och via ett mejl till vinnaren.

Lycka till!!!



tisdag 26 oktober 2010

Vinnare av Namnnappar

Ursäkta

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat så mycket idag. Men idag har varit en rätt hektisk dag. Jag skulle ju baka cheesecake som ni minns. Jag började klockan 12 ungefär, men jag blev inte klar förrän vid 16. Allt tar som sagt så mycket längre tid med bebis i bilden. Idag har han varit omöjlig och har velat äta hela tiden. Han försöker nog verkligen öka produktionen nu och mina tuttar hinner verkligen inte med. Hoppas de ställer in sig snart för mycket ledset blir det under tiden :(

Sedan fick jag besök på eftermiddagen av Emelie och Malin. Jag bjöd på mina kanelbullar jag bakade när jag var gravid istället, det gick lika bra det. Vem var det som sa att man inte behövde baka, att alla tar med sig fikabröd själv? Det måste vara en myt för det är då ingen förutom mamma som tagit med sitt egna fikabröd!! :) Men det var väl tur det, med tanke på alla bullar å kakor jag har laddat frysen med :)

Imorgon lovar jag att blogga mer.
Kram på er!

God Morgon

God morgon i stugorna. Idag är jag faktiskt lite trött. Det har varit 3 tuffa kvällar i rad med Wille då han har bestämt sig för att öka sitt matintag på kvällarna med ungefär det tredubbla. Det betyder att på dagarna sprutar det rakt ut ur tuttarna, men på kvällarna räcker mjölken inte till. Det är frustrerande. Han äter så ojämnt! Så nu måste jag pumpa hela dagarna, så att det finns så det räcker. Detta gjorde jag igår. 120 ml pumpade jag ut det första jag gjorde när jag vaknade. Jösses vad mjölk jag hade, det tog typ 2 minuter att pumpa ut 120 ml. Så jag tänkte att det borde räcka till kvällen. Men det gjorde det tyvärr inte. Så idag ska jag pumpa minst 300 ml hade jag tänkt. Så att det verkligen ska räcka. Bättre att slänga än att ha för lite!

Nu ska jag ta tag i världens diskberg inne i köket. Ingenting jag ser fram emot. Men det ska ju göras. Efter det ska jag baka en Frosen cheesecake. Jag får besök ikväll av Emelie, Malin och Emma och jag tänkte ha någonting hemlagat att bjuda på. Får se hur den blir.

måndag 25 oktober 2010

Bloppis Lampa


Då var det dags för ett till bidrag till bloppisen.
Ni har väl inte missat det förra?
En Bugaboo av fantastisk kvalité.
Nu sänkt pris 7900 kr!!
Annonsen hittar ni HÄR.

**************

Dagens Bloppisvara blir denna lampa. Bilden gör den inte rättvisa.
Den är riktigt snygg när den hänger i taket!
Ni kan bjuda på den i kommentarerna!
Utropspris 50kr

Måndagslistan


Ännu en Måndag är här och ännu en Måndagslista. Herregud nu går veckorna snabbt förbi känner jag. Hinner knappt reagera på att det redan har gått en vecka. Jag får lite panik, jag vill inte att tiden ska gå såhär fort. Jag vill att det ska gå sakta så jag hinner njuta och göra allt jag vill göra! Men denna måndagen ser jag i alla fall fram emot
  • Imorgon kommer Emelie, Malin och Emma hit på fika för att träffa grodan.
  • Imorgon får jag även dra en vinnare till namnnappen tävlingen, roligt! :)
  • Ska till doktorn på Onsdag med Wille. Kanske ingenting att se fram emot, men jag tror att doktorn har bra nyheter, därför känns det skönt att få gå dit och få de bra nyheterna bekräftade!
  • Startar en ny tävling på Onsdag i samarbete med Runns.
  • På torsdag blir det fika med "maffian" alltid lika roligt! :)
  • Passar på att även på Torsdag starta en ny tävling i samarbete med SumoPix.
  • Får dra en vinnare i babyfilt tävlingen på Fredag. Spännande
  • På Lördag kommer svärföräldrarna hit för att träffa sitt barnbarn. Även Magnus brorsa kommer hit och ska sova över på soffan :)
  • Drar igång en tävling i samarbete med Bamba på Fredag också. Många tävlingar denna veckan. Såå roligt!
  • På Söndag är det ännu en gång dags för Ett foto i timmen, förra gången var dagen innan förlossningen, tänk om förlossningen kommit igång en dag innan, då hade det blivit helt andra kort :)
  • Rabatten på 25% hos DNA-design&art avslutas så passa på att fynda nu innan!!

Det blir nog en rolig vecka tror jag. Jag hoppas på att kunna fylla ut veckan med fler roliga saker också. Men det kom jag inte på just nu. Jag återkommer! :)

Eddie och Wille


Jag har redan lyckats. Wille älskar djur. Jag som inte ens försökt. Lyckan är gjord! :)
Kolla kärleken på första kortet. Eddie är den snällaste hund i världen och tog hand om Wille som om det vore hans egna valp :) Det kändes tryggt!

Vinn Skötväska


***************************************************************************

"Jag tävlar hos http://noonewantsforever.blogspot.com
om en skötväska från Dudedesign"

Tävlingen avslutas 1 November

**********************************************************

Nu kör vi igång med ännu en underbar tävling här på bloggen. Denna gång är det DudeDesign som Sponsrar med skötväskor. 5 lyckliga vinnare får en skötväska!! Quick Change™ är den lilla skötväskan med skötbädd och plats för torkservetter och blöja. Quick Change kan även hängas direkt på vagnen. Perfekt och elegant för resan, utflykten eller varför inte partyt. Väskan finns i färgerna svart, vitt, ljus rosa, blå, cerise och rött.

Denna vecka har Dudedesign ordnat med en outlet sida!! Det är massor med varor med 40-90% rabatt. Denna sidan ligger endast uppe till 1 November. Så det gäller att vara snabb att fynda. Exempelvis kan du hitta en skötväska MAMA silver från Dadadoo ursprungspris 1495:- för bara 125:-!!!

http://www.familyoutlet.se/index.do


Tävlingsregler
Tävlingen avslutas den 1 November.

Gå in på hemsidan HÄR och registrera dig.
Skriv också ett mejl till
info@urbanfamily.se och skriv vilken färg du vill vinna.
Skriv i en kommentar till detta inlägg att du är med och tävlar och glöm inte namn och E-post.

Du får gärna låna tävlingsbilden och texten och länka i din blogg.
Men det är inget måste för att vara med och tävla.


När tävlingen avslutas den 1 November dras det slumpvist 5 vinnare!

Lycka till!!!



söndag 24 oktober 2010

Vinnaren av Snygga Örhängen


Tack till My own Design


4 Generationer


Mor, son, Mor, Son


Mormor, Mamma, Son


Min Farmor 90 år håller Wille 2 veckor

Tåg tillbaka

Då är man sådär spänd och nervös igen då för nu sitter jag på tåget igen. Usch vad det är obehagligt tycker jag. Självklart glömde jag min resväska på stationen också. Så jag hoppas för allt i världen att jag inte hade lagt ner någonting viktigt där i!! Wille sover än så länge men han har sovit länge nu så han ska snart vakna och äta. Denna gången sitter jag bättre så det känns inte lika jobbigt men jag har fortfarande inte ammat in public sådär så det känns ju lite läskigt. Ursäkta att det blir en hel gröt text utan
radbrytningar och så men jag skriver på iphonen här på tåget och då blir det svårt att dela upp det snyggt. Nu vaknade Wille. Det har bara gått 20 min. Så över 1 timmes resa kvar. Få se hur detta ska gå. Uppdaterar snart.

fredag 22 oktober 2010

Tågresa till Skövde

Nu sitter jag och Wille på tåget hem till Skövde. Jag har varit nervös inför denna resa. Man har ju ingen aning om hur saker ska gå och hur man ska göra. Bara att få plats med en barnvagn på ett tåg är ju ett helvete. Jag har med mig barnvagnen, en stor resväska, skötväska, kameraväska, handväska och bilstolen så ni förstår att det är mycket att bära och få plats med. Magnus hjälpte oss på tåget och mamma kommer och hjälper oss av för inte klarar man det själv?! Hur har ni andra gjort om ni åkt tåg själva med barn? Jag var ju självklart orolig för att han skulle skrika också. Men han skriker aldrig bara om han är riktigt hungrig. Men han kanske hatar tåg och börjar skrika ändå, jag har bara känt honom i 2 veckor och han förändrar ju sitt beteende väldigt ofta och snabbt. Men än så länge sitter han i sitt babyskydd och sover. Jag hoppas verkligen han sover hela resan för jag vill inte slänga fram tutten här jag sitter mitt i gången på sån där 4-sits så jag blir inte skymd av några säten och framför sitter det 2 killar i min ålder och även på sidan av mig. Det känns väldigt obekvämt. Så snälla Wille fortsätt sov snälla!!:) 30 minuter kvar •håller tummarna

torsdag 21 oktober 2010

Promenad till Sjukhuset

Idag var jag och Wille ute med Barnvagnen. Vi bestämde oss för att gå och möta upp Magnus på jobbet. Jag som har världens sämsta lokalsinne kom på att jag glömt av hur man går till sjukhuset på snabbaste sätt, så jag gick vääärldens omväg. Det tog mig 45 minuter att gå dit. Sen hade jag självklart fel på tiden också så jag fick vänta där i 25 minuter. På vägen hem gick Magnus med oss så då gick det mycket snabbare eftersom det var typ halva vägen. Sedan gick vi faktiskt och köpte pizza!! Det var den godaste pizza jag ätit för jag var sjukt hungrig! Kycklingkebabpizza med isbergssallad tomat och gurka på. Mums. Men ska man gå ner bebisvikten får man absolut inte äta sånt där. Fy på mig. Äsch. Jag orkar inte bry mig än. Snart är det jul och då kommer man ändå äta upp sig. Efter jul. Det är då jag börjar. Det är då jag satsar. Då ska jag mäta armar och lår och verkligen kämpa ner mig. Det ser jag faktiskt fram emot. Jag har 5 kilo kvar att gå ner på min graviditetsvikt men sen har jag 7 kilo övervikt enligt mig själv också. Så 12 kilo ska jag allt gå ner innan 2012. Men det tar jag tag i 2011!! :)

Det jag skulle komma fram till var. AJAJAJ. Det var ingen bra promenad. Alldeles för lång och jag överskattade verkligen hur mycket min kropp klarar av. För nu har jag ont i varenda muskel och led :( Nu ska jag sova och kurera mig. Imorgon åker jag till Skövde. Weeee.

Jag vann en snuttefilt!:)


Jag vet inte vad som var med mig denna veckan, men jag har vunnit så mycket :) Jag vann nu ett presentkort från laimdesign hos Lindet. Jag valde en personlig snuttis och redan efter 2 dagar kom paketet hem i Brevlådan. Jag fick välja tyget själv och vad det skulle stå. Jag tycker den blev så himla fin och den är superlen och mysig. Wille kommer nog älska den när han förstår hur gosig den är. Tack Lindet för en bra tävling och tack laimdesign för den fina snuttisen :)