lördag 16 oktober 2010

Rolig dag idag


Wille har blivit lite konstig i magen. Det känns som han är jättehård i magen, fast bajset är alldeles löst. Det är väldigt konstigt det där.
Jag körde med Topps-knepet som jag blivit tipsat, och det fungerade. Men det kan man ju inte göra hela tiden? Så det blir mycket cyklande med benen och masserande på magen. Wille ligger mest och krystar och krystar och känner sig obekväm. Tycker så synd om honom:(

Idag blir nog en rolig dag för vi har massvis med skojsiga planer!!
Nu ska vi gå ner till stan och köpa bröstpump för den jag lånade av Erika fungerade inte (Du ska få tillbaka den) Det fattas någon slags plopp sa rosmari som gör att sugen inte fungerar. Så vi ska ner och köpa en på medstop, för det finns inte på något "riktigt" apotek i hela Örebro. Dom är slut, på ALLA apotek, snacka om babyboom. Alla tuttar som ska pumpas i hushållen.
Det blir spännande att se hur Wille reagerar på att ligga i vagnen så länge, och hur min kropp reagerar på att gå så långt. Jag har hittills bara varit runt här i mitt kvarter, till ica och runt.

Sen ikväll ska vi bada wille!!!
Jag längtar så jag döööör. Jag har längtat efter detta ända sedan jag blev gravid. haha. Jag älskar verkligen att bada, så jag hoppas att den genen förs vidare och att Wille också älskart. Jag har nämligen redan anmält honom till babysim som börjar i januari. Detta gjorde jag redan 3 månader innan han föddes =) Gäller att vara ute i god tid! Bebisen måste väga över 4 kilo innan de kan börja babysimma, och det vägde ju Wille någon gång i vecka 30 redan så, haha.

Nu ska jag börja dagen!!
Hörs sen!

2 kommentarer:

  1. Men å jäkla skiiit! Måste glömt nån mojäng när jag packade ner allt. Du skulle ringt så hade jag gjort en akut utryckning hem till er :-)
    Lycka till med jakten på en ny nu då iaf. Kram kram

    SvaraRadera
  2. köp minifom på apoteket den hjälper mot gaser i magen, vi ger det till Alina då hon ibland blir gasig i magen och när hon får det så släpper det bokstavligt talat....hon blir en riktig prutt-maskin och får ut ALLT. Bvc rekomenderade det. du kan prova det....

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar