torsdag 14 oktober 2010

Nervöst till mysigt

Idag var en sån där dag som jag var liiiite nervös över. Ni vet att jag har fått Dille på nummer 14 under hela graviditeten. Och hela tiden trott att 14 ska vara någonting speciellt, antingen datum eller tid. Nu kan jag ju inte gå och vara nervös varje dag klockan blir 14.. Men däremot var jag lite nervös idag eftersom det är första dagen jag skulle vara helt ensam med Wille, och självklart är det då den 14. Men dagen gick från nervositet till totalt mys!!

Först fick vi besök av Emelie, Wille blev lugn direkt, han kände nog igen rösten. Vi låg och myste lite och sen fick han ligga lite i hennes famn. Åh vad han somnade, man såg hur ögonen rullade bakåt och hur han bara slappnade av mer och mer. Att bli smekt på huvudet och näsan var en favorit tyckte Wille :)


Eftersom Emelie var här tänkte jag att jag kunde passa på att gå till Ica. Det var lite saftigt att våga mig på det första dagen ensam, med barnvagn hit å dit, så jag det blev ju perfekt nu när hon kunde följa med. Väl inne på ica ringer telefonen. "Öppnar du inte när man knackar på?"
"Va?" säger jag. "Ja det är väl oförskämt att inte öppna när du får gäster!" ..."Men jag är på Ica!". Då var det Rosmari och Martin som hade kommit på besök, åkt 15 mil från Skövde för att träffa mig och lillwille. Åh vad glad jag blev!!! Så idag har jag bara myst i goda vänners sällskap och Wille har tyckt det varit jätteroligt att få träffa alla nya människor och lilla Astrid. Rosmari höll i Wille. Inte dåligt med en så stor nyföding va?:) Rosmaris lilla Astrid vägde bara hälften så mycket :p


Så denna dagen gick från nervositet till kärlek och värme. Tack till er som stöttade mig under denna dagen! Ni betyder så mycket för mig!



1 kommentar:

  1. gossit, nu får du komma hem så vi får mysa mer och ha fler foto sessioner.......

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar