lördag 9 oktober 2010

Väggdekor!!

Vi trivs riktigt bra här i den nya lägenheten! Det har känts som hemma från första stund. Vi älskar allt med lägenheten förutom två saker och det är toaletten och hallen. Det finns inte så mycket vi kan göra med toaletten, för det är utrymmet som är problemet där. Men med hallen finns det mycket man kan göra. Nu är den fruktansvärt tom och "kall" och blåa fula tapeter. Jag vill måla väggarna vita, det kommer göra stor skillnad.

Vi fick hem denna underbara väggdekoren från Paxlux.
Paxlux är ett företag som säljer billiga och snygga väggdekorer och väggord i deras webbshop. Magnus kom på idén att vi skulle sätta dekoren på dörren så hallen blir lite livligare. Vilken bra idé!! Det gjorde verkligen susen. Nu vita väggar på detta och det kommer bara finnas ett rum som vi inte trivs med.

Tack Paxlux som hjälp till att göra detta hem ännu mer hemtrevligt!

Väldigt enkelt att sätta upp. Bara ta bort den ena sidan av dekoren och klistra fast den på väggen, sen skrapa lite för att få det att fastna, och sedan dra bort den skyddande plasten.

Visst blev resultatet bra?

Snart kommer även ni läsare ha chans att få en väggdekor från Paxlux till ett värde av 300 kronor!!! En tävling kommer upp inom några dagar. Så in och välj vilken väggdekor DU ska vinna:)

www.paxlux.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar