söndag 10 oktober 2010

Väldigt tillfreds

Just nu känns föräldralivet som en dans på rosor. Jag trodde inte det skulle vara så här enkelt och jag förstår att det inte kommer vara så här enkelt för alltid, så jag njuter, och njuter. Men som dagarna ser ut nu så är det mest bara mys som gäller, väldigt lite klagomål. Han sover, sen byta blöja, sen amma, sen ligger han vaken någon timme och tittar, sen sover, sen byta blöja, sen amma. och så går det runt så. Jag älskar den där stunden då han ligger vaken, och tittar, och är söt! :)

Amningen är väl det jobbiga, när det inte riktigt fungerar, han har svårt för det ena bröstet, det andra bröstet fungerar utmärkt. Så vi gör så att vi försöker med det ena bröstet så gott det går, sen om han börjar tröttna byter vi. När amningen fungerar som den ska så ammar han i ungefär 15 minuter, på den tiden får han i sig så han står sig i ungefär 3-4 timmar. Så jag ammar väl ungefär 6 gånger per dygn, det är faktiskt otroligt mysigt, hur smärtsamt det än är.

Idag fick vi besök av mormor och morfar! Känns helt sjukt att kalla sina föräldrar för det. Men jag blir samtidigt stolt på något sätt. Jag blir stolt över att ha blivit mamma, och få presentera min lille för mina föräldrar. Det är en väldigt speciell känsla att presentera sin nyfödde för sina föräldrar faktiskt, en underbar känsla. Wille skötte sig otroligt bra och morfar lyckades fånga ett fotografiskt ögonblick. Willes första leende. Självklart var det väl bara gaser, men ändå, inte dåligt att lyckas fånga det på kort :)


Första fina leendet (ser ni smilgropen i kinden?)


Stolt Mormor


7 kommentarer:

  1. Men så söööt man får vara, ljuvlig smilgrop! :-)

    SvaraRadera
  2. Undrar om Wille märkte att hjärtat bultade när jag fick hålla honom för först gången.
    Ni är en otrolig liten fin familj redan.
    //mormor
    (vad konstigt det är att skriva under med mormor, men det är ju det jag är nu):)

    SvaraRadera
  3. känner nästan att jag tjatar, men guuud va söt! :)

    SvaraRadera
  4. Tack för era fina kommentarer!:) Jag känner mig så stolt över honom, oförklarligt stolt. Man märker hur ens mammahjärta börjar växa och växa för var dag som går :)

    SvaraRadera
  5. Förstår att du är stolt. Det är en väldigt söt gosse. Fick låna min systerdotters lilla tjej igår och det var hur mysigt som helst, hon är två månader.

    SvaraRadera
  6. Sååååå søt!!! Sjekk bloggen min i dag! Kanskje er det noe til deg der!

    Ha en fin mandag!

    Klem

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar