torsdag 28 oktober 2010

Frågestund


Eftersom jag har många nya läsare, och många som faktiskt har börjat våga kommentera. Vilket jag tycker är Jätteroligt!! Så tänkte jag ha en sån här frågestund som jag sett många andra ha på sina bloggar. Men detta är inte bara en frågestund om mig, detta är en frågestund om er också. För jag vill veta vem ni är. Skriv lite om dig själv i en kommentar eller kanske finns det någonting ni vill veta om mig som ni kan fråga. Ställ gärna frågor nu! Ni får självklart ställa anonyma frågor om ni vill :) Så sluta vara fega och lämna en kommentar vettja!

En av er som kommenterar kommer vinna ett hemligt pris :)18 kommentarer:

 1. Hejhej! Jag är en ganska ny läsare - 26 år gammal, studerar till sjuksköterska, men är nu föräldraledig. Fick första barnet i dec -09 och vänar nästa till dec -10 (Jag vet, tajt mellan barnen, inte planerat).

  Hur tänker du kring studierna? Ska du fortsätta plugga till lärare (vilka ämnen) och hur långt har du kvar? SJälv har jag riktigt ångest över att sätta mig i skolbänken igen :-/

  KRAM Stina

  SvaraRadera
 2. HejHej. Vad roligt att du kommenterade. Folk brukar annars vara så fega! :) Oj det var nära mellan barnen, hur känns det då? Skönt iofs för barnen att vara så lika i ålder, då kan de leka med varandra på ungefär samma nivå.

  Jag har tänkt gå tillbaka till studierna nu till hösten. Problemet är att jag inte vet vilka ämnen jag vill eller om jag ens vill bli lärare fortfarande. Jag har pluggat i 2.5 år. Men tyvärr har dom reformerat hela lärarprogrammet under tiden jag varit borta. Så nu är 2 av de år ajg gjort helt värdelösa. Så jag har bara ett halvår att tillgodoräkna mig. Jag har alltså slösat ut 2 år av CSN helt i onödan. Så typiskt :( Så vi får se hur jag gör.

  Roligt att du läser min blogg. Jag ska kika in på din :) KRam Erika

  SvaraRadera
 3. Hej Erika!

  Jag heter Lina och är sambo med världens bästa Gustaf som är kompis till din Mange =)

  Min fråga är: när ska vi bli hembjudna till er för att få dela på den där pizzan Magnus är skyldig Gustaf?

  Kram och hoppas du/ni har en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hej Lina! :)
  Vad roligt att du läser min blogg:P Svaret på din fråga blir på Söndag kväll säger Magnus. Är ni lediga då kanske? =) Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej :) Jag heter Josefine och har börjat läsa din blogg alldeles nyss. Är 18 år och bor utanför göteborg, mammaledig då jag fick en son, Hugo, den 25 augusti :) Är faktiskt inne på att läsa till lärare när jag fått klart gymnasiet, så då får jag väl passa på att fråga vad du tycker om lärarprogramet :) och så är jag lite intrsserad av att veta hur länge du bloggar, och hur mångla läsare du har? om man nu delar med sig av sånt :) Trevlig kväll!! :)

  SvaraRadera
 6. Hej..

  Ä också en ganska ny läsare hittade dig hos någon och såg alla dina tävlingar det är alltid kul..
  Jag är en tjej på 25 år som bor i lilla Nybro i Småland är föräldrarledig nu till sista Oktober sen i November ska man börja söka jobb igen vad man nu ska söka för jobb då man inte får fortsätta inom vården av olika anledningar. Fick vår son Eddie den 20e Augusti 2009 ...

  SvaraRadera
 7. Hej Josefine! Roligt att du hittat hit! :) 18 år och redan mamma, det var snabbt jobbat, vad härligt! :) Hugo var vi inne på att döpa vår son till också ett tag, det är fint! Lärarprogrammet i Örebro är väldigt flummigt, men jag tror att lärarprogrammet överallt är nog mest flum. Man lär sig inte vad man borde kunna, ingen fakta, utan man lär sig hur man ska kunna lära ut eleverna att vilja lära sig, inte vad de borde lära sig. Förstår du?:)
  Så jag kan inte mer nu än vad jag kunde när jag slutade gymnasiet. Vilket känns lite läskigt.

  Hur länge jag bloggar? Vad menar du med det? Hur länge jag har bloggat eller hur länge jag bloggar varje dag? Jag svarar väl på båda:) jag har bloggat ända sedan jag flyttade till Örebro för 4.5 år sedan. Det var ett sätt för mig att kunna berätta för min familj hur min vardag såg ut, så de kunde följa mig utan att behöva ringa varje sekund. Jag sitter med bloggen ibland flera timmar per dag.

  Läsarna varierar vecka för vecka. Men det ligger väl på ungefär 150-200 läsare per dag om man ska följa blogportalens räknare och på 300-400 per dag om man följer blogspots räknare. Så jag vet inte riktigt :)

  Nu ska jag in och kika på din blogg också:)

  Kram Erika

  SvaraRadera
 8. Hej Emma. Kul att se dig här och lycka till i tävlingarna du är med i :) Får man fråga varför du inte får jobba inom vården längre? Eddie vad sött. Det hade vi också i tankarna, men min systers hund heter eddie så det skulle kännas så konstigt. Men namnet är fruktansvärt sött!

  Kram Erika

  SvaraRadera
 9. Hej! (: Jag undrar egentligen bara en liten grej: var lille Wille planerad..? Du kanske har svarat på de här tidigare men men... ;)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Han var absolut inte planerad, han kom som en stor underbar överraskning helt enkelt :) Varken jag eller Magnus hade väl tankarna på att bli föräldrar. Men när det valet togs åt oss var det helt enkelt bara att ställa sig in på att bli föräldrar och vi har inte ångrat oss en sekund!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Råkade komma in på din blogg .Jag är 41 ÅR, en 4 barns mamma och även mormor till en liten ALVA.Jobbar inom hemtjänsten .
  Har ingen blogg ännu men finns på FB .CHRISTINA Kaakinen
  stina38_@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej! Vad roligt att du har hittat hit. Grattis till dina 4 barn och ditt barnbarn. Måste kännas häftigt att få se sina barn växa upp och själva få barn! Hoppas du stannar kvar här på bloggen, och tävla gärna i mina tävlingar också. Kanske du vinner nått till lilla alva :)

  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 13. Hej kollega!
  Jag kom på här när jag läste din blogg, har ni döpt Wille till just Wille eller är det smeknamn av William eller något liknande?

  Kramar Mikaela

  SvaraRadera
 14. Tja bruden! =) Kul att du läser bloggen min. Wille är döpt till "Karl Erik Wille Walther" Med Wille som tilltalsnamn. Så ja. Han heter Wille :) Kram!

  SvaraRadera
 15. Föresten, heter han Wille efter ditt overallssmeknamn? :D

  SvaraRadera
 16. Hahaha. Nej faktisk inte =) vi kom inte ens på namnet själva. Det var en släkting till mig som kom på det. Min morfar, min mamma och jag själv har kallats för Wille under våra uppväxter, pga efternamnet. Så det passade ju bra, men det visste inte den släktingen, hon hade hört Wille någon annanstans och gav det som förslag. Och då sa jag "Wille Walter" högt och det kändes bara så rätt. Så frågade jag magnus vad han tyckte, och han tyckte också om det. Så då fick det bli så =)

  SvaraRadera
 17. Hej gumman har en fråga å kom på att den måste ju bara ställas här :-)
  Ditt blogginlägg FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE heter ju del 1 borde den inte följas av en del 2?? Kram Kram

  SvaraRadera
 18. Hej. Jo jag tänkte fortsätta på förlossningsberättelsen del 2 och del 3, men jag tänkte vänta på att min journal kommer hem! Det kunde ta flera månader sa dom. Men jag håller på att slipa på del 2 och när journalen kommer skriver jag del 3 :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar