torsdag 21 oktober 2010

Min lilla tjockis i märkeskläder

Nu har min tjockis redan vuxit upp förbi storlek 56 och börjat använda storlek 62. Det tog bara 1.5 vecka. Det är både tråkigt och roligt. Tråkigt för att jag var tvungen att packa ner alla 56 kläder och jag har inte ens hunnit använda hälften av alla söta kläder som fanns där!! Men roligt för nu kommer alla söta 62 kläder till användning! Jag har mer kläder i 62 än vad jag hade i 56 för jag visste att jag inte skulle köpa för mycket där:P Vi visste ju trots allt att han förmodligen skulle bli så här stor.

Det första på prov bland de härliga 62 kläder blev denna söta Ida T-body från Milk&Milla
Det var rätt svårt att få ett bra kort eftersom Wille älskar att ligga utan byxor i bara sin body och sparkar hej vilt med de fria små benen. För att han inte ska frysa allt för mycket drog jag upp strumporna hela vägen. Haha. Han ser inte klok ut. Tur att han har så fin Body på sig i alla fall :) Den är fortfarande lite stor, men skönt att det inte sitter åt som 56 kläderna gjorde. Den är lätt och ledig runt halsen och den var lätt att sätta på. Det tycker jag är skönt nu när jag fortfarande är lite ovan. Sedan blev jag glatt överraskad för den fina blåa färgen höll sig bra i tvätten! Det är så tråkigt när man har något nytt plagg och så tvättas färgen bort redan innan man hunnit använda den. Sen är materialet av bra kvalité det märks! Len och skön direkt efter en tvätt. Det är gött de! Så nu är 62 högen invigd, vi är nöjda och vi kan lämna 56:orna med glatt humör! :)


Blev ni också sugna på en Ida T-body från Milk&Milla?
Snart har du chans att vinna en :)
3 kommentarer:

 1. Sötkillen - stor och fin! Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vilken sötis!
  En stor kille... min lilla tjej är på väg att växa i sina strl 62 också. Men hon är snart 4.5 månader! Lite skillnad, även om de är lätt att förklara i kön och hur länge de låg i magen. =)
  Hoppas allt går bra för er!
  Kram Marie och Olivia

  SvaraRadera
 3. Carolina: mm väldigt stor:) men det är bara gossigt!:)
  Marie: men OJ är hon så liten? Jösses!! Wille skulle egentligen kunnat haft 62 kläderna direkt efter födseln. Men det kändes lite tråkigt. Idag har han tom en 68 body på sig, haha. Men vad mysigt för dig att ha fått gossa med så liten bebis också. Wille kommer ju aldrig bli mindre liksom nu är han snart längre än mig:)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar