lördag 30 oktober 2010

Äkta småbarnsförälder

Ja då var man ensamstående ikväll. Bara för några timmar iofs, men ändå. Magnus är ute och "festar" (Tar en öl med sin bror på O´learys) och här sitter jag och dricker alkoholfri cider, min tröja är nerspyad och jag har bajs på mina byxor.

Tidigare idag skulle vi gå ner på stan med svärföräldrarna och Magnus bror. Precis innan vi gick bestämde jag mig för att byta blöja. Wille bestämde sig nog ungefär samtidigt för att så fort blöjan var av riktigt sikta in sig på mammsen och sen släppa av en rejälare. Det sprutade rakt ut ur rumpestumpen, och det kom gult bajs på min tröja. Men när man är riktig småbarnsförälder, och folket redan är påklädda i hallen och redo för att gå, tar man en handduk och blöter ner den lite lätt sen är det bara att svabba av, sen låtsas man som inget.

Senare på dagen, när vi satt inne på MC-Donalds, för att mätta våra tomma magar. Märkte jag att det hade kommit bajs på byxorna också. Det hade jag inte sett tidigare. Jag låtsades som inget igen. Det kunde ju lika gärna varit senap från min cheeseburgare intalade jag mig själv!

Nu sover Wille gott i sin vagn efter 1 timme av skrik och mat-maraton. Vi har inte riktigt fått in knixet när det kommer till flaskan och vi måste ta till flaskan på kvällarna. Idag räckte iofs tuttarna ända till klockan 22, så förhoppningsvis börjar dom komma ikapp igen. Men flaskan går ändå okej. Men det blir några tårar och lite övertrötthet av det hela. Men vagnen och skötbordet är de bästa tröstisarna :)

Nu ska vi sova. NattiNatti.

Ps. Ni glömmer väl inte att tävla om Matstolen från Babybjörn värde 2000kr?!

(Klicka på bilden för att komma till inlägget)

2 kommentarer:

  1. haha precis som det ska va ..o du nu jäklar ikväll ska ja tävla massa !!!!!!har varit lite dålig men nu så kramis

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vill du börja följa varandra på bloglovin ? Hör av dig på min blogg.
    Kram!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar