fredag 29 oktober 2010

Äntligen!!

Först och främst vill jag berätta att denna skötväska jag pratar om finns på
www.familyoutlet.se
Just nu och fram till på Måndag den 1/11.
Prissänkt från 650 till 125 kronor!!!!

*******************

Äntligen har vi fått den perfekta skötväskan! Vi har liksom varit så envisa så vi nöjd oss med den skitväska vi hittade i fyndhörnan på IKEA. Det enda som får plats där i är 2 blöjor och lite våtservetter och kanske 1 handduk. Det är inga fack alls utan hela väskan fälls ut till ett skötbord helt enkelt. Det är ju en smidig skötbädd, men onödig eftersom man måste då ha en till väska med alla grejer i. Och det blir en hel del grejer som man inte tänker på faktiskt. Då blir det 2 väskor och då får inte båda plats på handtaget samtidigt.

Vi har sökt en väska som har ALLT. Nu har vi fått den! Fick hem den perfekta skötväskan från DudeDesign, först och främst vill jag tacka er som förenklade vårt sökande! Väskan är från Dadadoo och har allt som man behöver i sig.


Först och främst är det en snygg fräck färg, man kan aldrig få för mycket färg nu i höstmörkret. Vår vagn är rätt trist så detta blir färgklicken som behövdes. Matchar Willes barnvagnsband också. Inte fel :) Sen så är den stor och fyllig.

I lilla facket längst ut finns det en sån där matfördelare. Svårt att förklara för er som inte vet vad det är, men det är liksom som 3 matlådor i 1 ovanpå varandra. Som man kan fylla med frukter och bär, eller yogurt till den lille. Sen en stor matlåda som man kan fylla med mat till en själv. Sen en sked och en näsduk och även flaskvärmare!!

I det stora facket fanns en ihoprullad skötbädd som bara är att fälla ut. Och det fanns också en liten väska/påse där man kan lägga gamla blöjor om man exempelvis byter blöja lite smidigt i bilen på långa resor och så. Sen var det hur många andra fack som helst i olika storlekar som gör det smidigt att lägga saker och hitta sakerna snabbt. Ni vet hur det är när man ska ha fram någonting. Spyan kommer. Handduken måste fram snabbt. Bebis skriker, nappen måste hittas! Någon ringer. Mobilen ska vara smidig att få fram.

Denna skötväska är perfekt. Nu är vi glada här hemma :) Och nu ska jag gå och möta Magnus på sjukhuset och ta med mig min väska. Hoppas jag måste byta blöja eller nått på vägen. Eller kanske måste jag få fram nappen snabbt. Åh spännande :)

6 kommentarer:

 1. Såg på hemsidan att hon hade banden över axeln, är det inte svårt att hänga med dom banden på vagnen? Eller finns det speciellt band till det? Väldigt bra pris :)

  SvaraRadera
 2. Nej det var inget axelband på vår utan det är sånna där hängen på sidan. Som man knäpper på vagnen. Supersmidigt och sitter jättebra!

  SvaraRadera
 3. Det där verkar ju vara världens bästa skötväska! Jag är iofs otroligt nöjd med min ju-ju-be men när den där var så billig kunde jag ju inte låta bli! Nu är en brun beställd! :) Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset!! En brun är påväg hem till mig nu !!

  SvaraRadera
 5. Viola: Ja visst var den! Känns gött. Skötväskedjungeln har ju varit ett helvete.

  Karin: Nej det är svårt att motstå när priset är så otroligt bra. Skötväskor är ju annars svindyra. Ett riktigt klipp! :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar