fredag 24 september 2010

10/10/10

Rosmari fick mig att fundera lite på det där med siffran 14 igen. Det kan ju betyda att jag går 14 dagar över tiden. Men vet ni. Jag skulle bli jätteglad.

Ni vet ju att jag är lite utav en sifferhitler. Eller jag vet inte vad jag ska kalla det, men jag gillar jämna fina siffror, jag vill helst att han föds på en jämn dag. (egentligen oviktigt, så jag hoppas inte att några övre krafter nu på nått sätt lyssnar på det jag säger och förlänger min graviditet)

Så tillbaka till siffran 14, som jag inte riktigt kan släppa. 14 dagar över tiden. Vet ni vilket datum det blir? Jo det blir den 10 oktober. Vet ni vad det betyder?
Att han får ett helt underbart fint personnummer.

10/10/10

Så mitt i all väntan, och längtan, och all irritation över att förlossningen inte verkar vara närmre än typ julafton (som även den alltid känns så där långt bort) så har jag ändå en liten förhoppning att ska han ändå dröja, kan han lika gärna dröja fram tills detta otroligt vackra datum. Det skulle göra mamma glad. (Om han nu ändå dröjer menar jag)

1 kommentar:

  1. Min kompis Fredrik är född 07/07. Hans kusin 08/08. Fredriks systerson 06/06 och andra systerson 10/10. Planerat datum för nästa syskonbarn är 2/2... :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar