söndag 26 september 2010

Den riktiga Dagen D

Detta är så sjukt. Så som man har väntat och nu är dagen här. Dagen D. Den dagen man räknar ner till. Varje dag, räknar man ner till denna dagen. I 9 månader. Innan man blir gravid kan man inte förstå hur lång tid 9 månader är. Det finns ingenting man kan längta efter så mycket som detta, varje dag tänker man, "nu är jag 1 dag närmre". Ingen resa, inget event, jag kan inte tänka mig något annat man skulle kunna vänta konstant på i 9 månader. Så därför kan man inte förstå, hur sjukt lång tid 9 månader är. Jag kan inte förstå att jag är här!! Och nu kan jag nästan säga "redan". Jag kan inte förstå att jag Redan! är här. Nu känns det helt plötsligt som om tiden har flugit förbi. Har det redan gått 9 månader? Är det verkligen nu? Nej det måste vara något fel. Men nu är det faktiskt så. Nu är dagen D här. Mitt förlossningsdatum. Den bästa dagen i mitt liv.

Vilket antiklimax. Vilken lögn. Jag kommer inte få någon bebis idag! Jag hade detta på känn!

Helvete!



2 kommentarer:

  1. frustrerande gumman...men tänk så här inom 13 dagar är du mamma!!!! de sätter ju igång dig..men du hinnsvepning hos bm ??? vore ngt kanske =)

    SvaraRadera
  2. han kommer snart ska du se. jag gick ju över...frustrerande...i know it. Jag gjorde en hinsvepning 8 dagar över tiden och dan efter satte det igång..hoppas han bestämmer sig att komma snart....hoppas du mår bra annars gumman!! håller tummarna för dig...
    kom igen nu bebis...kooooom uuuuut!!!
    Kram kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar