måndag 20 september 2010




Jag fick idén från http://www.carolina1979.se/ blogg och tyckte det lät mysigt. Måndagar är annars någonting rätt så tråkigt enligt mig, men man kan faktiskt använda måndagen som en start på en vecka som kommer bli rolig, även fast måndagen i sig är rätt tråkig.

Denna måndagen ser jag fram emot

*Vi ska snart åka ut till IKEA och inhandla en Soffa. Jag älskar att åka ut till IKEA för då får jag alltid köpa en tallrik med köttbullar, mos och gräddsås för endast 16 kronor. Detta får mig att må bra för jag älskar köttbullar, mos och gräddsås, PLUS att det är så sjukt billigt så jag går alltid därifrån och känner hela dagen att jag gjort ett riktigt klipp!



*Jag ska fika med Emelie på Tisdag. Alltid roligt att ha någonting inplanerat utöver mitt vanliga schema (Gå hemma och vänta på värkar).

*Jag ska till barnmorskan på Tisdag. Vilket betyder att man får höra hjärtljud, det är alltid supermysigt. Detta besöket försökte min Barnmorska omboka, precis som alla andra besök, men denna gången sa jag bestämt NEJ!!! Jag har faktiskt lite frågor till henne denna gången, så det är ju skönt! Jag får nämligen fruktansvärt ont på revbenet på högra sidan under sammandragningarna. Jag har läst lite om detta, och det kan bero på en lätt havandeskapsförgiftning då levern är svullen och trycks mot revbenen. Detta gjorde mig lite orolig, det stod att man skulle kontakta barnmorskan. Ska fråga henne om detta. Någon annan som känt av detta?

*Fika med mammagruppen på Onsdag. Ska bli spännande att träffa det nya tillskottet William! Det ska självklart bli roligt att få träffa Viktor och Lilly en gång till och mammorna självklart!! Det är ju er jag vill träffa helst:)


*Beräknat förlossningsdatum på Söndag!!!!!! (kommer nog inte komma just på Söndag, men själva datumet är i alla fall här)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar