torsdag 30 september 2010

Djungeldjur


Har hittat så söta djur från Oki-Doki som skulle passa så bra inne i barnrummet!!


Köpstoppet kliar i mina fingrar. Jag tror det är stoppet som gör att jag inte kan stoppa mig själv. Hade jag fått köpa saker hade jag inte varit alls lika sugen. Åh. Lillapojk. Kom ut till mig.
Så jag får köpa en födelsedagspresent till dig! :)
(och självklart älska dig och gosa med dig och ta hand om dig)

Jag har kommit på en supersmart idé. Som ni vet älskar jag djur. Jag kan inte tänka mig ett liv eller en uppväxt utan djur. Jag har alltid haft djur, hamstrar, kaniner, katter, fiskar osv. Det är egentligen bara Hund som har saknats enligt mig. Jag hoppas att detta kommer ändras och att jag i framtiden kommer få köpa en hund. NU har jag den bästa ursäkten. Wille önskar sig en hund i födelsedagspresent när han blir sisådär 5 år. PERFEKT. Man kan ju inte neka sitt barn ett husdjur? Om ett barn får ett husdjur tidigt så lär sig barnet omsorg, och ansvar. Man måste ta hand om sitt djur annars mår inte djuret bra.

Jag har nu börjat
FAS 1
Få Wille att Älska djur!

Ni kommer ihåg de nya kuddarna? På dom var det Djur. Idag köpte vi 2 böcker till lillen. Båda böckerna handlade om Djur. Sängkläderna i spjälsängen är djurmönster (plus att det just nu ligger ett riktigt djur i sängen och gosar (katten Elsa). Ja det mesta helt enkelt har djurmönster. Ett sammanträffande kanske Magnus tänker. Men Icke. Det är planerat i minsta detalj. Av mig. Mohahahahaha. Wille kommer älska djur innan Magnus kan säga meningen "Det blir ingen hund".

The Masterplanner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar