lördag 25 september 2010

Ny kategori!! (och design)



Jag måste hojta till om min nya kategori "Grind my Gears". Förr i tiden innan jag träffade Magnus och blev såhär äckligt lycklig, så var jag en fattig student som blev "utkastad" från universitet, bodde på 22 kvadrat och hade inte ens råd till en påse nudlar till kvällsmat. Bitter har jag alltid varit men nu kan jag vara bitter på att min bebis inte vill komma ut i tid, eller andra mer väsentliga saker. Förr bet sig bitterheten fast i det mesta. Jag startade då en blogg för att skriva av mig av saker som jag helt enkelt störde mig på, med inspiration av Peter Griffins Tv-show "Do you know what really grind my gears" från Family Guy. Nu vill jag använda den E-mejl adressen jag hade på den bloggen till denna bloggen istället, och bestämde mig helt enkelt för att ta bort den gamla bloggen och importera över den hit. Så vill ni läsa om saker som störde mig för ungefär 2 år sedan. Så finns det under kategorin "Grind my Gears", det är rätt rolig läsning om jag får säga det själv :)

Sen har jag ny design också. Den kommer förmodligen ändras lite fram och tillbaka nu ett tag framöver, tills jag provat allt, och hittat det som känns mest rätt. Så ha tålamod.

1 kommentar:

  1. Jag älskade den bloggen! Nice att du är tillbaka med den kategorin igen :D Speciellt inlägget om Bågen minns jag - det tänker jag på varje gång jag ska till tvättstugan eller Pressbyrån eller något och måste gå runt skiten.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar