tisdag 14 september 2010

Beautiful Blogger Award


Jag förstod inte riktigt detta, men Sofie har då skickat vidare denna utmärkelse till mig och skrev "Finaste bloggen får såklart finaste priset :)" Tack sötaste Sofie!!! I detta "pris" innebär det också att berätta 7 saker som ni kanske inte visste om mig.




1. Jag kan påverka mina egna drömmar. Mitt i en dröm kan jag stanna upp och ändra drömmens riktning och handling. Jag kan även ibland påverka och bestämma VAD jag ska drömma på natten.

2. Jag är allergisk mot gula och orangea vingummi.
Färgämnet är för starkt så jag får utslag på min tunga.



3. Jag kan omöjligt bli fastkedjad i handbojor,
jag kan trycka ihop tummarna så mina händer blir smalare än mina handleder.


4. Jag var hippie när jag var yngre, och drömde om att bo i New York och ha stubbafester i någon stor park och dansa och sjunga och leva livet precis som i musikalen "Hair"


5. Jag kan inte äta upp det sista. Jag har blivit bättre, jag övar mig på att bli bättre. Men jag hatar att äta eller dricka det sista från en förpackning eller från tallriken. Det kan vara om jag äter en macka eller en söndagsstek eller dricker ett glas juice eller en läsk. Jag kan helt enkelt inte förmå mig att ta det där sista, det är psykiskt svårt!

6. Jag har inte många skrattgropar. Men jag har 1. Den sitter bredvid mitt högra öga. De ni.

7. Jag har varit backup dansare/doa doa, för Robert Broberg.


Nu skickar jag detta pris vidare till Rose-Marie

5 kommentarer:

  1. haha den där hippieskjortan är bland det konstigaste du någonsin haft på dig :D

    SvaraRadera
  2. Det roligaste av allt är att efter typ säkert jag använt den 3 gånger, så märkte jag att det satt fast en gammal godis inne i tröjan, i fodret liksom. En sån där gubbgodis, typ werters orginal. Så jääävla äckligt. Jag köpte den på myrornas i Göteborg :)

    SvaraRadera
  3. Du glömde ju nämna att du en gång nös fjorton gånger i rad och att du inte kan nysa bara en gång samt att du äter långsammast i hela europa :)

    SvaraRadera
  4. Men det är väl ovanligt att bara nysa 1 gång väl? Oftast nyser väl folk fler gånger? Eller? 14 gånger är nog slaget för längesen. Äter jag långsamt? Det visste jag inte ens. haha

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar