måndag 27 september 2010

Måndagslistan


Nu är det Måndag och då ringer klockorna för Måndagslistan!!

  • Denna vecka händer det väldigt mycket på bloggen. Saker jag inte riktigt kan berätta för er alla än. Men jag är väldigt glad över detta och det känns skönt att ha någonting annat att tänka på förutom det faktum att jag har en Bebis "klumpen" i magen, som bara växer och växer och blir större och större. Hur ska jag få ut han liksom?

  • Jag ser fram emot en tidig lunch på stan med Sofie imorgon! Kanske kan jag ta mig in på Kappahl och köpa den nya overallen från kollektionen newbie. Den verkar vara så himla gosig. Jag bara måste ha den känner jag!!! Tur att jag har gått över tiden, och tycker synd om mig själv. För då får man köpa en overall. Enligt mig. Det får man absolut göra kommer Magnus säga, det är jag säker på!
KappAhl 179 kr

  • Jag längtar tills på Torsdag, den enda dagen Magnus är ledig denna vecka. Då ska vi hitta på någonting mysigt och bara ha det gött. Kanske kan man få sin första ryggmassage den dagen kanske? Kanske kan man det Magnus? Eller vad säger du? :)

  • Sen ser jag fram emot förlossningen, som jag hoppas kommer ske denna veckan. Det ska bli fruktansvärt häftigt. Då använder jag ordet fruktansvärt, för det låter precis som jag känner fruktan. Det klart man är livrädd också. I all spänning och längtan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar