onsdag 8 september 2010

Mammafika nr 2

Idag var det andra fikan tillsammans med föräldragruppsflickorna.
Vi fikade på gröna grodan denna gången med, det är otroligt sköna sittplatser där, passar perfekt för ett gäng höggravida tjejer. Har även idag ont i skrattmusklerna och nu börjar det bli riktigt intressant att höra om alla andras krämpor. Jämföra med hur man själv känner sig osv.
Vi tippade på vem som skulle få härnäst, tippningen hamnade på Sofie. Stackars Maria, hon har ju redan gått 1 vecka över tiden och ändå föll tippen på Sofie som ska föda sist av oss alla, 8 oktober.
Men man kan ju omöjligt veta, det kan lika gärna bli jag, även fast det känns sjukt långt borta!

Idag har i alla fall sängkläderna till spjälsängen och vagnen plockats upp från källaren. Det har även bebisfilten som ska ner i BB väskan gjort. Nu är det väl bara mina egna kläder som ska packas och det gör jag när jag väl ska in så nu kan man väl säga att min BB väska är så packad som den kan bli än så länge. Jag har den nära till hands så jag bara kan slänga ner saker jag kommer på under tiden.

Imorgon blir det full verkstad här hemma. Jag ska bädda spjälsäng och vagn, jag ska tvätta massa tvätt, jag ska försöka få orken att baka de där jädra hallongrottorna som jag planerat göra i 1 vecka, jag ska sätta in mina nyframkallade foton i albumet. Ja det var nog det tror jag.

Kul inlägg. Nepp.
Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar