onsdag 1 september 2010

Onsdag

Idag är det onsdag, no shit sherlock.

Jag sover ungefär 12 timmar per natt nu. Jag har alltid sovit länge, men nu är det nått enormt. Gravida klagar på att de inte får sova genom nätterna, jag gick och lade mig vid 1 inatt kanske, vaknade vid 9 och behövde kissa, alltså redan där 8 timmar sömn i sträck. Jag kissade och gick sedan och lade mig igen. Sov i 4 timmar till fram till 13. Då valde jag att gå upp. Hade nog kunnat sova mer men kände att min fullspäckade dag borde börja.


Så nu sitter jag här och tar hand om min låtsas bondgård och låtsas akvarie och känner att det är mycket viktiga saker. Om jag inte gör detta så dör ju mina låtsas fiskar?!

Om vädret tillåter det så blir det grillning med Emelie, Micke, Malin och Fredrik ikväll. Det ska bli trevligt. Hoppas det spricker upp!!

3 kommentarer:

  1. Guuud, vad avis jag blir på att du kan sova! Det är ju bara att gratulera!
    Jag tror inte jag har sovit mer än två timmar i sträck sedan jag blev gravid... Senaste månaden brukar jag vakna 1-2 ggr/h. /Sofia P

    SvaraRadera
  2. Men oj. 1-2 gånger i timmen? Stackare! Men det är ändå lite bra, då vänjer du dig. Så kan man alltid tänka:)

    SvaraRadera
  3. Jag ska nog börja köra din teori med att inte dricka efter kl 18, kissar ca 3-4 ggr per natt, ingen höjdare. Kram Annika G

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar