torsdag 2 september 2010

Magen vecka 37

Ja nu närmar det sig med stormsteg. 24 dagar kvar till mitt största antiklimax! Jag menar då inte att födseln kommer bli ett antiklimax, utan att ickefödseln kommer bli det. Man får ett beräknat förlossningsdatum, som är jätte viktigt att det blir rätt. Dom mäter och kollar och beräknar och sen får man det, datumet som man berättar för alla. Först fick vi 24, sen ändrade dom det till 25, sista ultraljudet ändrade dom det till 26.

Sen är det rätt roligt att detta datumet säger inte ett skit, 5% föder på sitt beräknade datum. Så här går vi och räknar ner dagarna, och har gjort det i 9 månader, till ett datum, som egentligen inte betyder nått. Men vad ska man göra. Man har ju ingen aning. Varje dag är som ett lotteri nu. Det kan ske när som helst. Så det är egentligen den enda riktiga fasta punkten man har att hålla tag i. 24 dagar kvar tills det är min tur att inte föda :)

5 kommentarer:

  1. hahaha sååå sant, vilk fina bilder!!!!!!! du ser riktigt smärt ut vännen kram

    SvaraRadera
  2. Smärt är nog inte ordet jag skulle beskriva mig själv. Men haha. TACK! Det gjorde min dag:)

    SvaraRadera
  3. Åh du har en underbar tid framför dig! Att få en liten knodd är det bästa som finns! Väntan dit är dock inte lika rolig... Men det går fort!
    Hoppas allt går bra för er!
    Kram Marie o Olivia

    SvaraRadera
  4. Åååå så fin du är gumman:) snart kommer han ska du se!!Puss o kram Viola m familj

    SvaraRadera
  5. Marie: Tack för de uppmuntrande orden. Jag längtar så jag dör och varje dag känns som 1 vecka nu. Jag vill bara att tiden ska gå fort. Jag skiter i att "njuta av ensamheten" det har jag gjort hela sommarn. Nu får han gärna komma! :)

    Viola: Tack!! Jag hoppas det. Jag vill ha han nununu

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar