onsdag 25 maj 2011

GI meny dag 10 och sömn


Godmorgon! Det verkar som om Wille har fått generna från mig att vilja sova ut på morgonen. Det tackar vi för :) Äntligen börjar han älska att sova. Nu är det inga problem att lägga honom. Han skriker inte ens. Han bara ler och myser och vänder sig om och njuter. Han sover länge, 2 timmar på förmiddagen och 2 timmar på eftermiddagen. Sen sover han nästan hela nätterna igenom och vaknar runt 9-10. Tänk om detta kunde hålla i sig så vore jag lycklig! Det kommer jag vara ändå. Men liiite mer lycklig med extra sömn :)

Igår kväll var vi och tittade på lägenhet, ett möjligt byte med vår. Lägenheten var underbar och om dom går med på det så byter vi gärna med dom. Vi vill ju helst inte flytta härifrån men om nu bytet går igenom så blir det 1500 kr billigare i månaden, det gör mycket på ett år.

Efter lägenhetsvisningen gick vi till Udden utanför sjukhuset och sprang, vi körde varannat varv. Efter 2 varv hade Wille tröttnat på oss och skrek som en galning, han ville inte ligga i vagnen längre och vi fick gå hem. Men det var lagom. Tyvärr stängde min mobil av sig så det blev inte registrerat på min Runkeeper. Det var synd för vi promenerade och joggade över en mil!!

Nu ska jag äta lite frukost och senare idag ska vi på Mammamaffia trätt. Sedan ska jag gå på stan och shoppa lite. Nu har ju lönen kommit så då får man unna sig det :) Ikväll sen kommer förhoppningsvis paret från igår och tittar på vår lägenhet och sen blir det nog en vilodag idag. Nu har jag redan promenerat 2 mil och joggat 1 mil denna vecka, och det är bara onsdag!! Det är ju hur bra som helst.

4 kommentarer:

 1. fin blogg! vad gör du?:P

  SvaraRadera
 2. Va roligt att du är med och tävlar!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får lägenheten! Vet hur det är, vi försökte i ett år innan vi hittade en bra lägenhet att byta med.

  SvaraRadera
 4. wiiiiii jag har vunnit i din tävling!
  Så roligt :)

  Har mailat dig.


  Kraaaaaam

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar