söndag 29 maj 2011

Trench-coat och Mr Hobbit

Godmorgon! Det blir en Paus i GI-menyerna eftersom jag är i Skövde. Igår åt jag till och med på MC Donalds. Jag åt visserligen en Mc Chicken med side sallad och mineralvatten, så jag inbillar mig att det inte är så värst farligt ändå. Det som däremot inte är så bra när det kommer till GI det var väl alla bärs jag hävde i mig senare under kvällen :)

Vi förfestade hemma hos Rosmari, gjorde allt det där vi gjorde förr. Spelade vattenfall, spelade Par-Chicago, sjöng Singstar. Det var jättemysigt. Sedan gick vi till Husaren. Det var hur mycket folk som helst och jag blir alltid lika förvånad över hur mycket folk det kan vara ute i Skövde. Allihopa måste ju nästan vara ute samtidigt eller? :) Jag kände inte en enda människa, jag såg inte ens någon jag kände igen.Det var ju lite trist. När man väl är hemma och går ut vill man ju träffa alla de där från förr, så man kan bli nostalgisk och remenissa. Men icke.

Jag och Rosmari gjorde i alla fall dansgolvet! Jag körde båda armarna upp i taket och öste på åta bara fan kan jag säga. Dunk Dunk Dunk. Det var så jag blev alldeles svettig. Men det var roligt. Det kom fram en liten spanjor som gick ungefär till knäna på mig och försökte hålla tempo med oss. Han såg ut som en liten hobbit från sagan och ringen filmerna och försökte dansa bugg och tango med oss inne på ett House-ställe. Haha

När klockan närmade sig 01.30 fick vi nog och gick hem. Jag bestämde mig för att jag var jättepigg och verkligen sugen på en joggingrunda så där som man blir efter några för många öl. I mina sandaletter tog jag mig alltså en jogg hem. Jag fick ta en omväg för det var en läskig gubbe i Trenchcoat som cyklade förbi mig, han stannade 20 meter framför och väntade på mig. Då fick jag byta sida av vägen och springa in på en sidogata. Han var säkert ofarlig, men vem har en trench-coat ner till vaderna klockan 2 på natten, och cyklar förbi en tjej och sedan saktar ner och väntar n är man vet hur många våldtäkter och sånt som sker nu för tiden? Det klart då tjejen blir orolig! Och det blev jag. Så det blev någon kilometers omväg.

Idag ångrar jag den där joggingrundan. Precis som att man oförklarligt blir sugen på en jogg efter för många öl, så känner man inte direkt smärta på samma sätt heller. Båda mina stortår har två stora skavsår som gör så ont så jag vill gråta. Jag kan inte förstå hur jag inte kunde märka detta när jag joggade hem. Men jag var väl för upptagen med att spana efter mannen i trenchcoat i alla buskar.

4 kommentarer:

 1. Vet inte om det vore bättre att maila dig..men jag skriver här ändå..
  Tänkte bara kolla om du vet hur det går med min vinst från Nizzy (nappbehållaren)?
  Vann ju den genom skattjakten :)

  petronellan@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Du var en av dem som tävlade om produkter från CCS på min blogg.

  Jag ville bara meddela att vinnaren numera är framtagen, så kika in om det blev du som vann med din motivering!

  Här är inlägget:

  http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=41025&beid=1726405

  Må så gott!

  /Emma-Lou Pesonen

  SvaraRadera
 3. hej

  du var ju en av vinnarna i crocs tävlingen för ett par skor. vad fick du för vinnarmail? för jag fick ett från usa och dom bad om adress osv. men när jag mailar vanliga crocs på svenska säger dom att man skulle få en kod o nuu svarar dom mig inte längre efter att jag sa att jag inte fått någon kod.

  SvaraRadera
 4. Oh vad jag blev sugen på en Mc Chicken :D
  Och vad härligt du verkar haft det i Skövde, jag måste verkligen bli bättre på ta mej ut på nå partaj jag också :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar