tisdag 24 maj 2011

GI meny dag 9 och lägenhetsvisningar


Idag har jag och Magnus varit och tittat på lägenhet och vi har även varit på banken för att prata lite lån och liknande. Vi fick inte direkt så mycket information, banktanten vi pratade med kunde ingenting om bolån så hon skickade oss vidare till en annan som inte hade tid så vi får vänta helt enkelt. Hon skulle kontakta oss när hon hade tid.

Lägenheten vi tittade på var underbar. Vi blev väldigt intresserade. Vi måste lämna bud senast Fredag om vi ska få den. Därför kändes det ju lagom kul att vi inte ens fick prata med någon på banken, så förmodligen kan vi ju glömma den lägenheten. Men då var det ju inte menat helt enkelt får man tänka.

Vi ska titta på en annan lägenhet senare ikväll, det är en annan hyreslägenhet. Den blir ca 1000 kr billigare i månaden och det gör ju ändå rätt så mycket. Då kan vi spara 12.000 kr per år. Men egentligen vill vi gå ner ännu mycket mer. Nästan så vi funderar på att hyra en riktig skitlägenhet i några år för att verkligen kunna spara och sen flytta till hus. Men orkar man verkligen bo i en skitlägenhet bara för att spara pengar? Jag kan tänka mig att jag skulle få panik med tanke på att jag är föräldraledig och går hemma väldigt mycket.

Ja det är mycket tankar just nu helt enkelt.
Hörs efter vi varit och tittat på lägenhet nr 2.

3 kommentarer:

 1. Hej Erika. Ville bara kolla så att du fått mitt mejl som jag skickade nyligen - så att det inte är något konstigt med mejladresserna som gör att mejlen inte kommer fram.

  Ha en fin dag!
  Sofia
  barntavlor.se

  SvaraRadera
 2. Har ni provat andra banker? Vi frågade runt på lite olika och länsförsäkringar gav oss tid direkt, bästa räntan OCH trevligast personal:) Snabbt svar och hur bra som helst.

  SvaraRadera
 3. Antar att vi är bekväma. Vi har både våra konton på Swedbank så därför vill vi gärna ta lånet där också. Känns som om dom kommer ge oss en bra deal också eftersom vi alltid haft dom som bank. Fast det vet vi ju iofs inte. Får väl titta runt lite och se vad andra banker erbjuder.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar