söndag 15 maj 2011

IB Laursen

 Såg att detta inlägg försvunnit när det blev vajsing med bloggen. Konstigt. Publicerar det igen.

Godmorgon Godmorgon. Idag är jag glad för jag har varit och hämtat ut Dessa underbara IB Laursen skålar från House Of Linnea som jag vann i en Auktion inne hos Linda. 6 skålar för ynka 100 kr. Ett riktigt fynd! Alla pengar går till cancerfonden. Det känns roligt att fler och fler startar insamlingar och Auktioner i förmån för välgörenhet. Då kan man verkligen fynda samtidigt som man skänker pengar till någonting vettigt. Då är det ju faktiskt helt ok att shoppa även fast man kanske har köpstopp. Jag menar. Man räddar ju liv? :) Snart kommer det upp fler Auktioner hos mig också. Så håll utkik så ni kan fynda!



Samtidigt hämtade jag även ut dessa fina hjärtformar i samma IB Laursen serie från Sofias Hus. Nu blev både jag och Magnus väldigt sugna på att göra en god paj ikväll för att inviga våra dina formar och sen kan man kanske äta pajen i skålarna för att inviga dom också. Perfekt ursäkt för att få äta lite god paj så här en vanlig måndag :) Nästa sak på önskelistan från Sofias hus blir detta i samma serie.

Ja just nu är det verligen IB Laursen som har fastnat i mitt hjärta. Lite romantiskt och fint och det tycker jag passar ihop med matlagning och kök. Mat och matlagning här hemma är kärlek och värme. Hand i hand helt enkelt.

2 kommentarer:

  1. Va kul att du tyckte om skålarna! :D

    SvaraRadera
  2. Verkligen ett fint fynd. Ett stort plus att pengarna går till välgörande ändamål.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar