lördag 21 maj 2011

GI meny dag 6 och Bittert


Godmorgon! Natten har väl inte varit perfekt. Wille har vaknat flera gånger, men ändå bättre än förr så vi är ändå nöjda. Jag glömde skriva om den häftiga nyheten igår! Jag får göra det senare idag istället. Hoppas jag hinner. Det är lite andra saker som står på schemat idag om det blir fint väder. Tänkte gå ut och gå en långpromenad. Någon i mammamaffian som kanske vill följa med?

Är van vid att Magnus tar Wille på morgonen. Jag blir lite bortskämd med mina sovmornar. Men inatt var det Magnus som var snabbast upp och ta honom. 2 gånger var han uppe. Det betyder då att man har förtur på sovmorgonen tydligen. Att jag var uppe 3 gånger verkar vara glömt. Men jag är inte bitter. Inte bitter allt! :)

Lördag idag. Någon som ska göra något skoj?

4 kommentarer:

 1. Loppmarknad! Kul att de börjat utomhus!

  SvaraRadera
 2. Hihi ja det känns som lite orättvis matematik ;) Skönt att du brukar få sovmorgon i vanliga fall! Här händer inget skoj alls direkt, så det blir en lugn lördag. Hoppas ni får en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag, lillprinsen sover och stora tjejen och pappan är och hämtar paket och småhandlar... Undrar om man skulle ta en liten utflykt.

  SvaraRadera
 4. Vad är en GI gröt gjord på?

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar