fredag 20 maj 2011

Lägenhetsjakt

När man väl har börjat fundera på att flytta så kan man inte sluta. Vi älskar denna lägenhet. Älskar Älskar Älskar. Jag är rädd för att vi kommer ha svårt att hitta en lägenhet som vi känner oss lika hemma i som denna. Denna är så ljus och öppen och härlig. Åh jag vill verkligen egentligen inte flytta men vi betalat alldeles för mycket egentligen och pengarna går ju direkt i sjön kan man säga.

Vi vill ju självklart till hus tillslut. Det betyder att vi måste börja spara pengar. Nu är det väl inte så konstigt att vi inte kan spara eftersom jag har låg föräldrainkomst och Magnus är sjuksköterska. Vi är väl inte direkt höginkomsttagare. Men vi känner att 8000 kr i hyra till en hyresrätt känns väldigt slöseri med pengar. Kanske är det dags att vi vågar ta klivet och skaffa oss något eget? Kanske är det dags att flytta till bostadsrätt.

Tanken är både väldigt lockande men också skrämmande! Kan inte denna lägenheten poff bli en bostadsrätt och att avgiften går ner till ca 4000 kr i månaden? Skulle inte det vara helt underbart. jo!

Vi älskar vår lägenhet!!

2 kommentarer:

 1. jag förstår känslan.. jag verkligen älskade våran stora fina lägenhet som vi hade i varberga.. och det var toppen hyra med.. Men Jobb gjorde det ju inte möjligt för oss att bo kvar där.. så vi flyttade till den fulaste lägenhet jag sett i mitt liv.. och jag vill typ 70 % av stunderna som jag tillbringar i den flytta där ifrån.. men vi har ju tyvärr bara en inkomst just nu..
  så att skaffa bostadsrätt finns ju inte för oss.. Tyvärr.. :(

  jag hoppas iaf att ni hittar något som passar er..
  Jag kan tipsa er om att det finns ganska fina billiga bostadsrätter i mellringe med uteplats..

  kram

  SvaraRadera
 2. Men lägenheten ligger väl ganska centralt? Det är väl därför hyran är så hög. Tycker mig ha anat det när du lägger upp dina springrundor :-)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar