måndag 23 maj 2011

50% på Bodil Blå

Läs Noga!!

Veckans Fynd
Nu ger vuxenshoppen oss 50% rabatt på deras populära G-punktsvibrator Belladot Bodil Blå. Belladot Bodil är en böjbar g-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen och ger bästa tänkbara g-punktsstimulans. Steglöst reglage som är lätt att styra. Mjukt material med matt och silkeslen yta. Ett års garanti. Ord. pris 299 kr

50% rabatt på Bodil Blå
Erbjudandet gäller t.o.m Söndag 29/5.
Gå till erbjudandet

Hemligt Paket  för 1 krona
Det bästa av allt är att just nu har Vuxenshoppen.se en extra överraskning till er som shoppar hos dom. Ni får ett hemligt paket för endast 1 krona! Värdet på produkten i paketet är mellan 50-150 kr. Så när ni ändå utnyttjar erbjudandet se till att inte glömma att köpa ert hemliga paket också! :)

Valfritt pris ur Goodiebagen
Några av er kommer även ha chans att vinna extra priser ur Goodiebagen!

1 valfritt pris ur Goodiebagen: Den första personen som utnyttjar erbjudandet.
1 valfritt pris ur Goodiebagen:
Personen som handlar för mest.
1 valfritt pris ur Goodiebagen:
En slumpvis utvald vinnare av er som utnyttjar erbjudandet.

OBS!!
För att ha chans att vinna priser ur Goodiebagen se till att skriva i övrigt-rutan i kassan "Jag utnyttjar erbjudandet från Erikas blogg". Eller något annat så dom förstår att ni kommer från mig! Detta är för jag ska veta vilka vinnarna blev.

För att kunna vara med och tävla om Goodiebagpriserna måste du först anmäla dig till Goodiebagen. Självklart får du utnyttja erbjudandet utan att anmäla dig till Goodiebagen. Men då tävlar du inte om dessa extra priser.

Erbjudande
Ni utnyttjar erbjudandet och får den otroligt läckra Belladoten Bodil Blå 50% billigare, ni får ett hemligt paket värde 50-150 kr för endast 1 krona och ni har även chans att vinna extra presenter ur Goodiebagen. Vad väntar ni på? :)

2 kommentarer:

  1. Kanske, kanske hade jag turen att hinna först här iaf :P

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  2. men nu läste jag i det andra erbjudandet att där skulle man skriva i övrigtrutan att man utnyttjade erbjudandet från din blogg, men det såg jag först nu. Och det står inte (!) med i 50% erbjudandet, så jag hoppas inte att det är något krav nu isf eftersom jag redan skickat iväg min order...

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar