lördag 21 maj 2011

NYHET!!!!


Jag är stolt att kunna presentera en stor nyhet på bloggen!
"Veckans Erbjudande" och "Veckans Fynd". 

Veckans Erbjudande
Från Måndag-Söndag kommer ett företags sortiment vara kraftigt (minst 30%) nedsatt i pris, endast för mina läsare! Varje måndag presenteras alltså ett nytt erbjudande från ett företag. Vissa undantag kan komma då vissa erbjudanden sträcker sig under en längre period. Ni kommer få reda på i god tid innan vilket företag som tar över Erbjudandet den kommande veckan. Bättre erbjudande kommer inte finnas någon annan stans på marknaden så det är verkligen här på bloggen ni ska passa på! :)

Veckans Fynd
Samma saker jag skrev ovan gäller även här på veckans Fynd. Enda skillnaderna är att det är en specifik produkt som det gäller och att produkten är nedsatt med (minst 30%) Även här kommer en eller flera av er få ett hemligt paket.

Hemligt Paket
För att göra det hela ännu mer speciellt och roligt för er så kommer en eller flera av er som utnyttjar erbjudandet även få ett hemligt paket. Hur ni ska göra för att ha chans att få paketet förklaras vid varje veckas erbjudande.

Tack alla Läsare!
Med detta hoppas jag att ni läsare kommer känna er lite speciella och jag hoppas ni förstår hur mycket jag uppskattar att ni läser min blogg dag ut och dag in. Hur många bra råd jag har fått från er och så många fina kommentarer ni gett mig. Även fast jag kan vara dålig på att svara så är detta mitt lilla sätt att säga Tack!

Veckans Företag
Nu på Måndag startar jag med både ett Erbjudande och ett Fynd. Då är det Vuxenshoppen.se som överraskar med ett underbart erbjudande. Mer om erbjudandet får ni veta på Måndag! :)



Bloglovin!
 Lägg till bloggen på Bloglovin för att inte missa nästa erbjudande


Follow I got too much time to kill

2 kommentarer:

  1. Vad roligt och spännande!
    Personligen hoppas jag på ett erbjudande av tandkrämen du testat för vitare tänder, då kanske man vågar le igen ;)

    SvaraRadera
  2. Hoppas man hittar något riktigt bra fynd!!

    Susanne

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar