söndag 22 maj 2011

GI meny dag 7


Hej Hej. Snart har vi kört en vecka med vår GI diet. Det börjar kännas OK. Jag saknar faktiskt inte kolhydraterna så mycket. Det enda jag saknar är friheten :) Det känns som man hela tiden ruckar på reglerna från den riktigt hårda GI kosten eftersom vi helst inte vill köra för hårt. Då kommer vi bara tröttna och sluta helt. Vi kör så att vi har tagit bort alla extra kolhydrater från maten, som pasta, potatis, ris, etc. Vi räknar inte kolhydrater i grönsaker och annat. Vi kör med mejeriprodukter och frukt också. Jag blir chockad över att se den "riktiga" GI kosten. Jag skulle Aldrig orka med det. Även fast den verkar vara väldigt effektiv.

Denna GI kost vi kör vekar i alla fall funka för Magnus som gått ner 4 kilo denna vecka. Jag däremot har nog istället gått upp i vikt. Från att äta 2 gånger per dag äter jag nu 6 gånger per dag. Jag har även tagit bort alla kolhydrater poff. Det tar nog ett tag för min kropp att ställa om sig. Just nu är den nog i nöd och sparar på allt den kan. Eller jag vet faktiskt inte. Men som det känns så har byxorna blivit tightare under veckan och inte lösare :( Jag ska ju inte väga mig förrän vecka 4. Men det känns lite oroligt.

1 kommentar:

  1. Alla dieter passar ju inte för alla så.... men jag hoppas att det bara är en tillvänjningsfas för din kropp och att det sedan rinner av dig :-)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar