onsdag 11 maj 2011

Trampa på en tagg

Jag glömde skriva med det i inlägget innan. Men det jag ville berätta var att när jag låg på den där gräsmattan och skulle ställa mig upp och hämta parasollet som hade börjat flyga iväg så trampade jag på en tagg från en buske. En ordentlig tagg. Det gjorde väl ont precis som det gör att trampa på någonting vasst men inte mer än det. Förrän senare på kvällen. Det kändes ömt och hårt. Sedan gick jag ut och joggade (2.6 km denna gången, på 3 minuter kortare tid. tjohoooo:) och efter jag hade duschat hade det svullnade upp och blev nästan svart där taggen hade satt sig. Idag på morgonen gör det fortfarande riktigt ont att gå på foten och nu börjar jag bli orolig. Imorgon ska jag springa vår-ruset. Jag kan ju inte ställa in med anledning att jag trampat på en tagg??


Kanske svårt att se för er, men foten är svullen och där den röda pricken är där är det stenhårt och ömt. Det var där den dumma taggen satte sig.

5 kommentarer:

  1. aj aj aj! :( jag förstår ditt dilemma! men om det fortfarande gör ont i foten är det nog bäst att skippa ruset och hälsa på farbror doktorn istället :/

    SvaraRadera
  2. hå¨ll koll så det inte är blodförgiftning för jag vet en som fick en tagg när jag avr liten som fick det. så var försiktig!

    SvaraRadera
  3. Lägg på ne kompress med alsolsprit elelr ren sprit så brukar svullnaden gå ner

    SvaraRadera
  4. det är bara att du biter ihop imorgon för då ska där springas! =)
    Ses imorgon kl 17.30
    Kram Annika

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar